Είσαι το Σύμπαν

Συγγραφέας : Deepak Chopra & Μηνάς Καφάτος Εκδόσεις : Π. Ασημάκης και ο ΙΑΝΟS Σελίδες : 240 Έτος έκδοσης : 2017 Διαστάσεις: 16x24

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη
14,80 €

Σ' αυτό το πρωτοποριακό νέο βιβλίο, ο συγγραφέας των bestsellers,Deepak Chopra, ενώνει τις δυνάμεις του με τον κορυφαίο φυσικό, Μηνά Καφάτο, για να υποστηρίξουν ότι η επιστήμη πρέπει να υιοθετήσει νέες μεθόδους, προκειμένου να απαντήσει σε μερικά βασικά ερωτήματα, όπως: "Πώς είναι τόσο τέλεια συνταιριασμένα τα πάντα στο σύμπαν;" και "Από πού προήλθε ο χρόνος;".Παρουσιάζουν, δηλαδή, εννέα από αυτά τα ερωτήματα, τους μεγαλύτερους και πιο πολύπλοκους γρίφους που αντιμετωπίζει σήμερα η επιστήμη.

Σκοπός τους είναι να φέρουν στο φως την κρυμμένη σχέση μας με την πραγματικότητα και οι απαντήσεις τους παρουσιάζουν μια τολμηρή νέα κατανόηση του ποιοι είμαστε και πώς να φτάσουμε στο μέγιστο δυναμικό μας. Ο Chopra και ο Καφάτος αποκαλύπτουν ένα μυστικό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας: κατοικούμε σε ένα ενσυνείδητο σύμπαν, ένα σύμπαν που αποκρίνεται στο πώς σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε.

Και αυτό το ανθρώπινο σύμπαν είναι το αληθινό σύμπαν, το μόνο που έχουμε. Μια στροφή προς μια νέα ιδεολογική δομή -συμβαίνει αυτή τη στιγμή - και είναι προσωπική.

Η πραγματικότητα στην οποία κατοικούμε θα είναι δική μας, για να την ενστερνιστούμε ή να την αλλάξουμε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).