Είσαι το Σύμπαν

Συγγραφέας : Deepak Chopra & Μηνάς Καφάτος Εκδόσεις : Π. Ασημάκης και ο ΙΑΝΟS Σελίδες : 240 Έτος έκδοσης : 2017 Διαστάσεις: 16x24

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη
14,80 €

Σ' αυτό το πρωτοποριακό νέο βιβλίο, ο συγγραφέας των bestsellers,Deepak Chopra, ενώνει τις δυνάμεις του με τον κορυφαίο φυσικό, Μηνά Καφάτο, για να υποστηρίξουν ότι η επιστήμη πρέπει να υιοθετήσει νέες μεθόδους, προκειμένου να απαντήσει σε μερικά βασικά ερωτήματα, όπως: "Πώς είναι τόσο τέλεια συνταιριασμένα τα πάντα στο σύμπαν;" και "Από πού προήλθε ο χρόνος;".Παρουσιάζουν, δηλαδή, εννέα από αυτά τα ερωτήματα, τους μεγαλύτερους και πιο πολύπλοκους γρίφους που αντιμετωπίζει σήμερα η επιστήμη.

Σκοπός τους είναι να φέρουν στο φως την κρυμμένη σχέση μας με την πραγματικότητα και οι απαντήσεις τους παρουσιάζουν μια τολμηρή νέα κατανόηση του ποιοι είμαστε και πώς να φτάσουμε στο μέγιστο δυναμικό μας. Ο Chopra και ο Καφάτος αποκαλύπτουν ένα μυστικό που μπορεί να αλλάξει τη ζωή μας: κατοικούμε σε ένα ενσυνείδητο σύμπαν, ένα σύμπαν που αποκρίνεται στο πώς σκεφτόμαστε και αισθανόμαστε.

Και αυτό το ανθρώπινο σύμπαν είναι το αληθινό σύμπαν, το μόνο που έχουμε. Μια στροφή προς μια νέα ιδεολογική δομή -συμβαίνει αυτή τη στιγμή - και είναι προσωπική.

Η πραγματικότητα στην οποία κατοικούμε θα είναι δική μας, για να την ενστερνιστούμε ή να την αλλάξουμε.

Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :