Το άγχος σού τη δίνει στα νεύρα

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Romain, Trevor
Εκδόσεις : Κέδρος
Σελίδες : 105
Έτος έκδοσης : 2002

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
7,50€
6,00 €
Έχεις άγχος; -Νιώθεις συχνά σαν να σου σφίγγει το κεφάλι ένας βόας; -Βλέπεις στον ύπνο σου ότι σε κυνηγάνε; -Ανησυχείς τόσο πολύ για το σχολείο, που σε πιάνει το στομάχι σου; -Έχεις την εντύπωση πως η λίστα με αυτά που πρέπει να κάνεις είναι ατελείωτη; Το άγχος σού τη δίνει στα νεύρα! Όσες κοπάνες και να κάνεις, όσα τούβλα κι αν κλοτσήσεις, δεν πρόκειται να διώξεις το άγχος. Ούτε θα σε βοηθήσει το να αρχίσεις να ουρλιάζεις.

Και σταμάτα να παρακαλάς να σε απαγάγουν εξωγήινοι! Μέσα στις σελίδες του βιβλίου αυτού θα βρεις: -κάποιες αλήθειες για το άγχος (είναι πολύ πονηρό). -απίστευτες αλλά αληθινές ιστορίες σχετικά με το άγχος -τα χειρότερα αγχολυτικά του κόσμου (τι να αποφεύγεις και γιατί) - πώς να διώξεις το άγχος, και ακόμη περισσότερα.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).