Γλυκιά ζωή χωρίς ζάχαρη

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Steward, H. Leighton
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 201
Έτος έκδοσης : 2003

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
16,22€
12,98 €
Είναι καιρός να δεχθούμε την πραγματικότητα. Χιλιάδες άτομα που ακολουθούν προγράμματα με χαμηλό λίπος και υψηλούς υδατάνθρακες ξαναπαίρνουν το αρχικό τους βάρος και, συχνά, προκαλούν προβλήματα στον οργανισμό τους.

Γιατί; Γιατί η ρίζα του κακού δεν είναι μόνο το λίπος, είναι και η πολλή ζάχαρη - και οι τροφές με λίγα λιπαρά είναι γεμάτες ζάχαρη. Γραμμένο από τρεις γνωστούς γιατρούς και το γενικό διευθυντή μιας μεγάλης εταιρίας το Γλυκιά Ζωή χωρίς Ζάχαρη - Το σύστημα Sugar Busters! είναι ένα νέο επαναστατικό διαιτητικό πρόγραμμα που βασίζεται σε αποδεδειγμένες διατροφικές αρχές, και που θα σας δείξει πώς να μειώσετε τη ζάχαρη από την καθημερινή διατροφή σας. Με το Sugar Busters! θα χάσετε βάρος που δεν θα το ξαναπάρετε πίσω, θα μάθετε για το γλυκαιμικό δείκτη των τροφών, ποιες τροφές να τρώτε και ποιες να αποφεύγετε· θα αποφεύγετε τους συνδυασμούς τροφών που προσθέτουν κιλά· θα μάθετε τους μύθους γύρω από τις θερμίδες, τη χοληστερίνη και το πάχος· θα αυξήσετε την ενέργεια σας, θα αποτρέψετε τις χρόνιες παθήσεις.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).