Διαλογισμός, τα δάκρυα της συνειδητότητας

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Μεσημέρης, Ανδρέας Σ.
Εκδόσεις : Universal People
Σελίδες : 216
Έτος έκδοσης : 2005

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -28,00%
14,85€
10,69 €
Πολλά έχουν γραφεί για το Διαλογισμό. Μέχρι σήμερα ουσιαστικά λίγοι, γνωρίζουν τι είναι Διαλογισμός, πόσο μπορεί να χρησιμεύσει στον άνθρωπο και τι συμβαίνει τελικά με αυτή την επιστήμη.

Είναι μια πραγματικότητα, μια φαντασία, ένα θεώρημα ή μια πύλη για έναν ανώτερο ανθρώπινο πολιτισμό;! Το "Αιώνιο μυστικό της αναζήτησης" του ανθρώπου όμως παραμένει αναπάντητο. Και όμως υπάρχει.

Αυτό το βιβλίο πέρα από όλα όσα γνωρίζατε μέχρι σήμερα μαζί με την πρακτική και δυναμική του αξία, σε συνδυασμό με επιστημονική έρευνα και αξίωση, μετουσιώνει σε κατανοητή διάσταση, όλα αυτά που φαίνονται ανεξήγητα και ασύλληπτα σε απλές αλήθειες και πρακτικές καθημερινής εφαρμογής. Ο Διαλογισμός είναι μια ανθρώπινη υπόθεση, όλοι την επιζητούμε και όλοι τελικά ψάχνουμε για την ευτυχία και την πληρότητα της ζωής μας.

Όλοι ζητούμε να μπορούμε να ζήσουμε έστω και μια στιγμή διαλογιστικής ευδαιμονίας. Πως όμως γίνεται αυτό τελικά εφικτό;! Που κρύβεται το μυστικό της ευτυχίας;! Από πού μπορείτε να αντλήσετε διαρκή ευτυχία;! Μια τέτοια μοναδική στιγμή, ίσως μας ανατρέψει, όσα γνωρίζαμε για το τι είναι ευτυχία, ευδαιμονία, αγάπη και ζωή.

Είναι σαν μια "αυτογένεση". Υπάρχουν δάκρυα χαράς και ευτυχίας.

Υπάρχουν δάκρυα πόνου και θλίψης. Πίσω από τα δακρυσμένα μάτια του διαλογισμού κρύβεται ένα μυστικό.

Το μυστικό της "Αιώνιας συνειδητότητας". Αυτό που όλοι μας ψάχνουμε.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :