Διαλογισμός για αρχάριους

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Clement, Stephanie
Εκδόσεις : Αρχέτυπο
Σελίδες : 224
Έτος έκδοσης : 2003

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
19,46€
15,57 €
Κάπνισμα. Παχυσαρκία.

Φοβίες. Ένταση στις σχέσεις.

Μοναξιά. Πένθος και θλίψη.

Ακαμψία στους οικογενειακούς ρόλους. Καρδιαγγειακά και ψυχοσωματικά νοσήματα.

Άγχος. Είναι στ' αλήθεια η αναπόφευκτη μάστιγα του καιρού μας; Το κόστος ενός καταναλωτικού πολιτισμού, που για να υφίσταται, τα γρανάζια του οφείλουν να "λαδώνονται" τακτικά από αντικαταθλιπτικά και αγχολυτικά; Όχι! Στο βιβλίο αυτό, η Στέφανι Κλέμεντ, με την απλότητα και τη σαφήνεια που μόνο η αλήθεια κρύβει, καθοδηγηθεί τον αναγνώστη, σαν έναν πολυαγαπημένο αρχάριο μαθητή, ώστε να φτάσει, μέσα από δεκάδες διαφορετικά μονοπάτια, στην υπέρτατη εμπειρία: στην Αποδοχή του Εαυτού, στη χαλάρωση και στην πολυπόθητη ηρεμία. Το να παρακολουθούμε τις σκέψεις μας, να τις προσανατολίζουμε σε ευεργετικές περιοχές, να ξεφεύγουμε από εμμονές και πνευματικές παγίδες, να βελτιωνόμαστε καθημερινά μέσα από τη δέσμευση που οι ίδιοι αναλάβαμε, είναι η διαδικασία βαθιάς εκτίμησης που χρειαζόμαστε ώστε να βιώσουμε τα καλύτερά μας στοιχεία και να νιώσουμε ευτυχείς που είμαστε κομμάτια αυτού του συγκεκριμένου Κόσμου.

Διαλογίζομαι σημαίνει χαρίζω στον εαυτό μου την πολυτέλεια να βιώσει τον εαυτό του. Και με ένα θαυμαστό, εύκολο και πρωτότυπο τρόπο, το βιβλίο αυτό μας το μαθαίνει!
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).