Οδηγός φυσικής θεραπευτικής

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Benjamin, Harry
Εκδόσεις : Διόπτρα
Σελίδες : 652
Έτος έκδοσης : 2003

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
24,99€
19,99 €
Ο Οδηγός Φυσικής Θεραπευτικής αποτελεί μια πρακτική εγκυκλοπαίδεια του συστήματος της Φυσικής Αφάρμακης Θεραπευτικής, η οποία αποκλείει τα φάρμακα, όλα τα χημικά γιατρικά και γενικά κάθε τοξική ουσία. Το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας περιλαμβάνει ένα σύνολο αρχών και κανόνων που έχουν σκοπό την εδραίωση της υγείας και την πρόληψη της αρρώστιας. Είναι το πλέον περιεκτικό και πρακτικό βιβλίο της Φυσικής Αφάρμακης Θεραπευτικής.

Καλύπτει όλους τους τομείς, τη θεωρία αλλά και την πρακτική εφαρμογή, δίνοντας σαφείς, απλές και κατανοητές οδηγίες για όλες σχεδόν τις μορφές της αρρώστιας. Είναι απλά γραμμένο και γίνεται κατανοητό από κάθε αναγνώστη. Μας λέει όλα όσα χρειάζονται για έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, για τη φυσική φροντίδα του αρρώστου και των παιδιών.

Εξετάζει όλες τις ασθένειες, οξείες και χρόνιες, και τις φυσικές θεραπευτικές αγωγές που πρέπει να εφαρμόσουμε για την αποκατάσταση μιας τέλειας και παντοτινής υγείας, χωρίς φάρμακα και εγχειρήσεις. Μάθετε, λοιπόν, να ζείτε σωστά και να τρέφεστε σωστά, και θα εξασφαλίσετε το εισιτήριο για μια ζωή ευτυχισμένη, απαλλαγμένη από τον πόνο και την αρρώστια.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).