Οι άνδρες αγαπούν τις γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Carter, Steven
Εκδόσεις : Φυτράκης Α.Ε.
Σελίδες : 191
Έτος έκδοσης : 2004

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
14,77€
11,82 €
Δέσμευση δε σημαίνει ούτε βέρα, ούτε γάμος, ούτε υπόσχεση. H δέσμευση είναι διαδικασία. O έξυπνες γυναίκες ξέρουν ότι η συμμετοχή τους σε μία σοβαρή σχέση δε σημαίνει γάμο, ούτε πολύτιμα κοσμήματα από το σύντροφό τους.

Eπίσης, δε σημαίνει πλήρη ταύτιση. Δέσμευση σημαίνει συνεργασία: συνεργασία για να βρουν λύσεις και να συμβιώσουν.

Δέσμευση σημαίνει συμβιβασμός. Σημαίνει ότι πρέπει να επιβιώσουν μετά την απώλεια των φαντασιώσεών τους και να αποδεχτούν την πραγματικότητα της καθημερινότητας με ένα άλλο ανθρώπινο πλάσμα, που δεν έχει πάντα τις δικές τους επιθυμίες και ανάγκες, τους δικούς τους φόβους, τα δικά τους όνειρα, τη δική τους στάση ζωής, το δικό τους εσωτερικό...

θερμοστάτη ή τις δικές τους ώρες ύπνου. Mερικές φορές, η δέσμευση αυτή δεν είναι καθόλου ρομαντική. Tο γνωρίζουμε.

Aλλά είναι πραγματική, σημαντική και ξεχωριστή. Kαι πολύ έξυπνη!
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).