Παθητικός - επιθετικός άντρας

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Wetzler, Scott
Εκδόσεις : Φυτράκης Α.Ε.
Σελίδες : 327
Έτος έκδοσης : 2007

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
19,71€
15,76 €
Μήπως ζείτε με έναν άντρα που δεν φαίνεται ποτέ διατεθειμένος να σας δείξει απόλυτα την αγάπη του; Που σας δίνει υποσχεθείς αλλά ποτέ δεν τις τηρεί; Που μονίμως θεωρεί ότι είναι θύμα παρεξηγήσεων και ότι κανείς δεν είναι ικανός να κατανοήσει την πολυσύνθετη προσωπικότητα του; Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν, ζουν, έχουν πληγωθεί κι όμως τρέφουν ελπίδες απέναντι σε αυτό τον ξεχωριστό ιδιοσυγκρασιακό τύπο του παθητικού-επιθετικού άντρα. Αυτό που κάνει τους συγκεκριμένους άντρες ακόμα πιο δυσνόητους είναι το γεγονός ότι είναι παθητικοί, μαέστροι στην πειθώ, στις υπεκφυγές, αλλά και στο να αντιστέκονται σθεναρά σε εσάς, στην οικειότητα, στις ευθύνες και στη λογική. Διαβάζοντας αυτό το βιβλίο θα αναγνωρίσετε αυτό το πρότυπο συμπεριφοράς και θα πάψετε να νιώθετε τόσο μπερδεμένη.

Ετοιμαστείτε για ένα ξεκίνημα με τον παθητκό-επιθετικό άντρα της ζωής σας.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).