Πώς να ζεις τον έρωτα κάθε στιγμή, σ' όλη σου τη ζωή

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Angelis, Barbara de
Εκδόσεις : Η Δυναμική της Επιτυχίας
Σελίδες : 415
Έτος έκδοσης : 2000

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
28,45€
22,76 €
Μήπως ψάχνεις για την ερωτική σχέση που θα σε συγκλονίσει; Μήπως ή σχέση με το σύντροφό σου έχει γίνει λιγότερο ιδανική απ' όσο ήταν άλλοτε; Μήπως δυσκολεύεσαι να εκφράσεις την αγάπη σου; Μήπως έχεις βάλει τη ζωή σου στην αναμονή επειδή δεν έχεις σύντροφο; Θα ανακαλύψεις: Πώς να ξανανάψεις τη φλόγα του πάθους για τον έρωτα και τη ζωή και πώς να νικήσεις το "συναισθημτικό μούδιασμα". Πώς μπορείς να αναγνωρίσεις ποιός είναι ο καλύτερος σύντροφος για σένα και πώς να ξέρεις αν είσαι με τον σωστό άνθρωπο. Πώς να μετατρέπεις την ερωτική πράξη σε αληθινό έρωτα. Πως να ανανεώνεις τη σχέση σου, αντί να την αφήνεις ν' αργοσβήνει. Πώς να αποφεύγεις τα "τέσσερα μεγάλα λάθη" στον έρωτα. Πώς να ανατρέπεις την πορεία ενός καυγά, έτσι ώστε και οι δύο να καταλήξετε να νιώθετε περισσότερο ερωτευμένοι... και πολλά ακόμα. Το βιβλίο αυτό είναι σύγχρονο, επίκαιρο, ζωντανό, έξυπνο και πολύτιμο.

και σε οδηγεί βήμα-βήμα να ζήσεις τον έρωτα στο αποκορύφωμά του! "Ένα εκπληκτικό βιβλίο που πραγματικά σου μαθαίνει τα μυστικά του έρωτα".
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).