Στενές σχέσεις

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Hendrick, Clyde
Εκδόσεις : Πεδίο
Σελίδες : 520
Έτος έκδοσης : 2013

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
48,89€
39,11 €
Οι στενές προσωπικές σχέσεις αποτελούν αυτή καθαυτή την ουσία της ανθρώπινης ύπαρξης. Το παρόν βιβλίο είναι ιδιαίτερα σημαντικό, γιατί προσφέρει ένα χρήσιμο και ανθεκτικό στον χρόνο πλαίσιο κατανόησης του αντικειμένου, εκθέτοντας με τρόπο συστηματικό, στέρεο και απλό τα βασικά ζητήματα που απασχολούν και θα συνεχίσουν να απασχολούν την ψυχολογία των διαπροσωπικών σχέσεων.

Βασιζόμενοι σε βιβλιογραφικές πηγές και φαινομενικά αντιθετικές μεθόδους, οι συγγραφείς του πέτυχαν μια ιδιαίτερα ολοκληρωμένη και ταυτόχρονα ευσύνοπτη και καλά οργανωμένη παρουσίαση της θεωρίας και της έρευνας στο πεδίο των διαπροσωπικών σχέσεων. Διαβάζοντας το βιβλίο, ο μη ειδικός μορφωμένος αναγνώστης εξοικειώνεται με την επιστημονική αυτή περιοχή, αποκτώντας επιπλέον τη δεξιότητα να θέτει ο ίδιος καλά διαμορφωμένα και ενημερωμένα ερωτήματα, αφού οι συγγραφείς τού παρέχουν τα θεωρητικά, πλαισιακά και μεθοδολογικά κλειδιά κάθε ερωτήματος – είτε αυτό αφορά, επί παραδείγματι, τις σχέσεις φιλίας των παιδιών και των εφήβων, είτε τις ανεπίσημες ερωτικές σχέσεις των ενηλίκων και τον γάμο, είτε τον χωρισμό και τη μονογονεϊκή οικογένεια. Περισσότερο όμως ο ειδικός αναγνώστης, ο προπτυχιακός και μεταπτυχιακός φοιτητής της ψυχολογίας και ο ερευνητής, θα έχει την ευκαιρία να οργανώσει και να συστηματοποιήσει τη σκέψη του γύρω από ακριβέστερα θεωρητικά και ερευνητικά ερωτήματα, εποικοδομώντας σε αυτά, καθώς το κάθε κεφάλαιο διανοίγει δρόμους και δίνει τα σχετικά εργαλεία για περαιτέρω έρευνα και θεωρητική δημιουργία.

Κατά παρόμοιο τρόπο θα ωφεληθεί και ο επαγγελματίας κλινικός ψυχολόγος, ψυχοθεραπευτής ή σύμβουλος, το αντικείμενο της δουλειάς του οποίου είναι πολύ συχνά οι διαπροσωπικές σχέσεις.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).