Δυναμική των κοινωνικών αναπαραστάσεων

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας :
Εκδόσεις : Οδυσσέας
Σελίδες : 262
Έτος έκδοσης : 1996

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
17,16€
13,73 €
Το βιβλίο περιλαμβάνει μια συλλογή άρθρων στα οποία διαφαίνεται η νέα αντίληψη που τείνει να κυριαρχήσει στο θεωρητικό στερέωμα των κοινωνικών αναπαραστάσεων, δηλαδή αυτές μετασχηματίζονται, αλλάζουν και διαφοροποιούνται σύμφωνα με κάποιους παράγοντες. Αυτό έρχεται σε αντίθεση με την παλιότερη αντίληψη των άκαμπτων, διαχρονικών και αμετάβλητων κοινωνικών αναπαραστάσεων που είχε ως άρρητο -πλην όμως σαφή- στόχο την εύρεση στοιχείων από το παρελθόν που, αναλλοίωτα, επηρεάζουν τις σημερινές συμπεριφορές.

Ένα ιδιαίτερο κομμάτι του βιβλίου αφορά τη μεθοδολογία των κοινωνικών αναπαραστάσεων. Στόχος δεν είναι η μύηση του αναγνώστη σε πολύπλοκες μαθηματικές αναλύσεις (που δεν υπάρχουν άλλωστε), αλλά η εξάσκηση της εφευρετικότητάς του ώστε, εφόσον αποφασίζει να ασχοληθεί με τις κοινωνικές αναπαραστάσεις, να συνεισφέρει στο οικοδόμημα που χτίζεται.

Οι σωστές ερωτήσεις θα δώσουν τις σωστές απαντήσεις.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).