Μεθοδολογία κοινωνικών ερευνών

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Δαουτόπουλος, Γεώργιος Α.
Εκδόσεις : Ζυγός
Σελίδες : 288
Έτος έκδοσης : 2004

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
37,45€
29,96 €
Το βιβλίο απευθύνεται σε όλους όσους θέλουν να πραγματοποιήσουν κοινωνικές έρευνες. Αν και ο συγγραφέας έχει τις περισσότερες εμπειρίες του στο χώρο της αγροτικής κοινωνιολογίας, από την οποία προέρχεται και την οποία υπηρετεί, το βιβλίο είναι χρήσιμο και για ερευνητές και ερευνήτριες που προέρχονται από τους άλλους κλάδους των κοινωνικών επιστημών (οικονομικά, ανθρωπολογία, κοινωνιολογία κλπ.) Γράφτηκε έχοντας κατά νου τις νέες ερευνήτριες και τους νέους ερευνητές που με μεράκι σκύβουν να μελετήσουν μια από τις πολλές πτυχές τις κοινωνίας της χώρας μας. Βασίζεται όχι μόνο στις γνώσεις του συγγραφέα αλλά και την 30χρονη ερευνητική του εμπειρία με τη χρήση ποσοτικών και ποιοτικών μεθόδων. Γραμμένο σε γλώσσα λιτή και συνάμα περιεκτική θα σας κινήσει το ενδιαφέρον από την πρώτη στιγμή. Το βιβλίο χρησιμοποιείται ως διδακτικό εγχειρίδιο από τα τμήματα Α.Ε.Ι.

και Τ.Ε.Ι. της χώρας μας.
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).