Ατομική ψυχοθεραπεία και η επιστήμη της ψυχοδυναμικής

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Malan, David H.
Εκδόσεις : University Studio Press
Σελίδες : 366
Έτος έκδοσης : 2005

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
29,41€
23,53 €
Το βιβλίο αυτό παρέχει τη δυνατότητα στον αναγνώστη να έλθει σε επαφή με ευχάριστο τρόπο, (μέσα από δεκάδες κλινικά περιστατικά που περιγράφονται σαν συναρπαστικές ψυχαναλυτικές νουβέλες) με την ευρέως διαδεδομένη "εστιασμένη βραχεία ψυχοθεραπεία κατά τον D. Malan". Είναι σε θέση η "βραχεία ψυχοθεραπεία" που διαρκεί συνήθως 6-12 μήνες να επιφέρει δομικές αλλαγές στην προσωπικότητα των αρρώστων και συνακόλουθα μόνιμα ευεργετικά αποτελέσματα; Πόσο ψυχαναλυτική είναι μια θεραπεία, (δηλ.

πόσο μπορεί να τροποποιήσει τις ασυνείδητες διεργασίες προς όφελος του ασθενούς) όταν αλλάξει το ψυχαναλυτικό πλαίσιο; Διάταξη πρόσωπο με πρόσωπο (πολυθρόνες υπό γωνία) αντί για το κλασικό φροϋδικό ντιβάνι, καθορισμός του τέλους της θεραπείας αντί για αόριστη μακροχρόνια διάρκεια, ενεργητική ερμηνευτική τεχνική αντί για παθητική στάση του θεραπευτή...
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).