Κλινική εποπτεία

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας : Gilbert, Maria C.
Εκδόσεις : Ασημάκης Π.
Σελίδες : 181
Έτος έκδοσης : 2003

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
24,51€
19,61 €
"Η Maria Gilbert και ο Ken Evans μας προσέφεραν με ιδιαίτερο τρόπο μια όμορφα διατυπωμένη άποψη για την εποπτεία της ψυχοθεραπείας... Παρέχοντας σαφείς οδηγίες για την αποτελεσματική κλινική εποπτεία, το βιβλίο περιγράφει και απεικονίζει τον τρόπο με τον οποίο ο επόπτης παρακολουθεί, καθοδηγεί, παραδειγματίζει.

συμβουλεύει και υποστηρίζει τον εποπτευόμενο, πάντα στα πλαίσια του σεβασμού και της ενσυναίσθησης." (Marvin R Goldfried. PhD, State University of New York.

Stony Brook, Νέα Υόρκη. Η.Π.Α.) "Μη διαβάσετε αυτό το βιβλίο αν έχετε υιοθετήσει ένα προκαθορισμένο επιτυχημένο μοντέλο εποπτείας το οποίο δεν θέλετε να αλλάξετε...

Θα σας βάλει σε σκέψεις, θα σας αποσπάσει την προσοχή και εν τέλει θα σας προκαλέσει. Αν, αντιθέτως, θέλετε να αναθεωρήσετε το μοντέλο εποπτείας σας και να το ανανεώσετε βάσει της σύγχρονης κατάρτισης και διορατικότητας, με τρόπο ώστε να το προσαρμόσετε στα σύγχρονα θέματα της εποχής μας.

τότε αυτό το βιβλίο πρέπει οπωσδήποτε να το διαβάσετε. Είναι το βιβλίο του αύριο υπό το φως του καλύτερου χθες." (Michael Carroll.

Ph.D., Chartered Counselling Psychologist & BACP Fellow) "Το βιβλίο της Gilbert και του Evans σίγουρα θα εξελιχθεί σε σημαντικό βοήθημα για το χώρο της εποπτείας της ψυχοθεραπείας με συνθετική κατεύθυνση... Η Gilbert και ο Evans εφιστούν την προσοχή τους στη συχνά αγνοημένη πτυχή των πλαισίων εντός των οποίων λαμβάνει χώρα η εποπτεία.

Το επίκεντρο του ενδιαφέροντός τους στις πολυ-πολιτισμικές πτυχές της εποπτείας και η υποστήριξή τους στις αντικαταπιεστικές πρακτικές είναι επίσης αξιόλογο... και συνιστάται ιδιαιτέρως τόσο στους αρχάριους εποπτευόμενους όσο και στους έμπειρους επόπτες.

Αυτό το βιβλίο θα συνεισφέρει σημαντικά στο χώρο μας και σίγουρα θα αποδειχθεί διαχρονικό." (Gillian Straker, Professor of Psychology At the University of Sydney)
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).