Ψυχοθεραπευτική πράξη

Προσθήκη απο psychology.gr
Συγγραφέας :
Εκδόσεις : Ελληνικά Γράμματα
Σελίδες : 150
Έτος έκδοσης : 2006

Χρόνος παράδοσης
1-5 ημέρες

Τιμή εκδότη Έκπτωση -20,00%
17,37€
13,90 €
Η παρουσίαση κλινικών περιστατικών ολοκληρώνει μια επιτυχημένη εκπαίδευση στη γνωσιακή-συμπεριφοριστική θεραπεία, αποτελεί όμως και βασικό στοιχείο της διά βίου εκπαίδευσης των θεραπευτών. Οι γραπτές παρουσιάσεις πρέπει να δομούνται με αυστηρά καθορισμένο τρόπο ώστε να αποδεικνύουν ότι ο υποψήφιος ψυχοθεραπευτής είναι σε θέση να βελτιώσει θεωρίες και τεχνικές που διδάχθηκε. Με αυτό το σκεπτικό παρουσιάζονται πέντε κλινικά περιστατικά, τα οποία καταδεικνύουν τη δομή και την αποτελεσματικότητα της εφαρμοζόμενης παρέμβασης.

Εκτός από τα βασικά χαρακτηριστικά που πρέπει να διέπουν τη δομή μιας εργασίας, αναλύονται επιπλέον οι βασικές αρχές του μοντέλου και περιγράφονται κλασικές συμπεριφοριστικές τεχνικές αλλά και νεότερες τεχνικές από το γνωσιακό χώρο. Το βιβλίο απευθύνεται σε εκπαιδευόμενους και εν ενεργεία ψυχοθεραπευτές, αλλά και σε όσους ασχολούνται γενικότερα με τη θεραπευτική εργασία και έρευνα (ψυχολόγους, ψυχιάτρους, κοινωνικούς λειτουργούς, ιατρούς, νοσηλευτές κ.λπ.).
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια για το προϊόν.

Είστε ειδικός Ψυχικής Υγείας?

Εγγραφείτε ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση, σχετικά με θέματα που αφορούν την επιστήμη της ψυχολογίας, έρευνες, σεμινάρια ψυχολογίας, θέσεις εργασίας Ειδικών Ψυχικής Υγείας κ.τ.λ.

Newsletter για όλους

Εβδομαδιαίο Newsletter για να λαμβάνετε στο mail σας νέα άρθρα ψυχολογίας, ενημέρωση για επερχόμενα σεμινάρια ψυχολογίας, ομάδες υποστήριξης, βιβλία ψυχολογίας κ.α.

Η εγγραφή σας στα ενημερωτικά δελτία της Πύλης Ψυχολογίας psychology.gr είναι απόλυτα σύμφωνη με την Ευρωπαϊκή Νομοθεσία για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Τα στοιχεία που δίνετε κατά την εγγραφή σας θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων (Newsletters).