Διαδικασία συμμετοχής στα προγράμματα

logo circle smallΤο Universal Training, σε συνεργασία με την Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr, προσφέρει 1 πλήρη Υποτροφία Σπουδών

Για να συμμετέχετε στα προγράμματα, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

1. Επιλέξτε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει.

2. Συμπληρώστε την αίτηση συμμετοχής στη σελίδα μας

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν λήξει, ολοκληρώθηκε η κλήρωση με τυχαία επιλογή μέσα από διαδικτυακή εφαρμογή και η νικήτρια της υποτροφίας είναι η κ. Τσιριγώτη Ζωή

Όλοι οι συμμετέχοντες κερδίζουν ένα επιπλέον Πρόγραμμα παρακολούθησης εφόσον επιλέξουν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε από τα παρακάτω προγράμματα

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα

Κλινική Πρακτική

Κλινική Πρακτική στις Ειδικές Μαθησιακές Δυσκολίες

Για πρώτη φορά παρέχεται πρόγραμμα που άπτεται του πεδίου της Ειδικής Αγωγής με τρόπο πρακτικό δεδομένης της παρακολούθησης πραγματικών περιστατικών μέσω της αποκλειστικής χρήσης του μονόδρομο καθρέπτη. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται στην ανίχνευση-διάγνωση-παρέμβαση & αποκατάσταση των μαθησιακών δυσκολιών σε άτομα νηπιακής αλλά και μετεφηβικής ηλικίας. Έτσι, οι απόφοιτοι κατοχυρώνουν μοναδικά ουσιαστικές γνώσεις πάνω στη διαχείριση ατόμων-μαθητών και τάξης, σε έναν τομέα που τα τελευταία χρόνια έχει τεράστια εργασιακή απήχηση.

Διάρκεια: 6 μήνες - Παρακολούθηση: Σάββατο

Ειδικά προσαρμοσμένο και για Καθηγητές Ξένων Γλωσσών

Συμβουλευτική Πρακτική

Συμβουλευτική Πρακτική

Η Συμβουλευτική Πρακτική αποτελεί το μοναδικό ακαδημαϊκό πρόγραμμα που βασίζεται και στις 9 θεραπευτικές προσεγγίσεις παρέχοντας ένα πολυδιάστατο και ευέλικτο επίπεδο γνώσεων. Βάση της εκπαιδευτικής διαδικασίας αποτελεί η συνεχή επεξεργασία πολλαπλών case-studies αλλά και roll-plays που χτίζουν σταδιακά, σε πρωτογενές τουλάχιστον επίπεδο, τα προσόντα ενός δυνητικού πομπού-συμβούλου. Έτσι, η εκπαίδευση βγαίνει από τα περιοριστικά δεδομένα της σπουδής πάνω σε ένα θεραπευτικό μοντέλο και οδηγεί στην απόκτηση πραγματικά αξιοποιήσιμων γνώσεων.

Διάρκεια: 6 μήνες - Παρακολούθηση: Σάββατο

Παιγνιοθεραπεία και Εικαστική Θεραπεία

Παιγνιοθεραπεία και Εικαστική Θεραπεία

Οι Δημιουργικές Θεραπείες αποτελούν την πλέον σύγχρονη εκδοχή της Ψυχολογίας με περιθώρια εφαρμογής σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Ο βιωματικός χαρακτήρας των Θεραπειών αυτών καθιστά τη διαδικασία περισσότερο αποδοτική καθώς συμβάλλει στην εξωτερίκευση των συναισθημάτων και την ποιοτική ανασυγκρότηση του εαυτού. Οι συμμετέχοντες εκπαιδεύονται πάνω σε βιωματικές-διαδραστικές ασκήσεις, ομαδικά και ατομικά, με τη χρήση ποικίλων βοηθητικών εργαλείων-υλικών. Είναι γεγονός, πως οι Δημιουργικές Θεραπείες έχουν αναχθεί σε ιδιαίτερα δημοφιλείς θεραπευτικές προσεγγίσεις, έχοντας εδραιωθεί στην αγορά εργασίας.

Διάρκεια: 30 ώρες έκαστο / 2,5 μήνες - Παρακολούθηση: Δια ζώσης

Ψυχολογία των εξαρτήσεων

Ψυχολογία των εξαρτήσεων

Ένα μοναδικό πρόγραμμα μετεκπαίδευσης για επαγγελματίες του κλάδου και όχι μόνο, που επιθυμούν να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις πάνω στο πάντα επίκαιρο ζήτημα της ψυχολογίας των εξαρτήσεων και των εθισμών. Μέσα από την αποκλειστικά εξ αποστάσεως παρακολούθηση μέσω ηλεκτρονικής πλατφόρμας, οι συμμετέχοντες έχουν την ευχέρεια της διαχείρισης του χρόνου τους χωρίς περιορισμό.

Διάρκεια: 50 ώρες - Παρακολούθηση: Εξ αποστάσεως

Ψυχολογία παιδιών και εφήβων

Ψυχολογία παιδιών και εφήβων

Ένα μοναδικά ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Εξειδίκευσης στην Παιδοψυχολογία & Ψυχολογία των Εφήβων που συμπεριλαμβάνει και αναλύει όλα τα ηλικιακά στάδια. Αποτελεί τη μοναδική μετεκπαίδευση που παρέχει τη δυνατότητα πρακτικής άσκησης σε συνεργαζόμενους φορείς και πλαίσια διάρκειας 100 ωρών και οδηγεί σε Διεθνή Τίτλο Μετεκπαίδευσης κατ΄επιλογήν.

Διάρκεια: 6 μήνες + 100 ώρες πρακτικής άσκησης - Διεθνής Πιστοποίηση: Pearson

Ψυχολογία παιδιών και εφήβων

Ψυχολογία της Εγκληματολογικής Έρευνας

Η Ψυχολογία της Εγκληματολογικής Έρευνας αποτελεί μία άκρως καινοτόμα εκπαίδευση για τα ελληνικά εκπαιδευτικά δεδομένα σε έναν κλάδο υψηλών απαιτήσεων, που καλύπτει όλες τις προεκτάσεις του σύγχρονου εγκλήματος σε σχέση με τις ψυχολογικές και όχι μόνο καταβολές του. Πρόκειται για την μοναδική εξ αποστάσεως εκπαίδευση που παράλληλα εμπεριέχει και το βιωματικό στοιχείο που είναι αναγκαίο για την πληρέστερη κατανόηση αυτού.

Εξ αποστάσεως – Ασύγχρονη τηλεκπαίδευση – 50 ώρες – Διεθνής Πιστοποίηση: Pearson

Ψυχοπαθολογία της διατροφής

Ψυχοπαθολογία της διατροφής

Για πρώτη φορά και αποκλειστικά από το Universal Training παρέχεται μια μετεκπαίδευση -εξειδικευτικού χαρακτήρα- που αφορά σε ένα από τα πλέον επίκαιρα δεδομένα των κλάδων της Ψυχολογίας και της Διατροφής. Η θεραπευτική προσέγγιση των ατόμων με διατροφικές διαταραχές αποτελεί μια απαιτητική γνωστικά διαδικασία, που η παρούσα μετεκπαίδευση υπερκαλύπτει, οδηγώντας σε πιστοποίηση διεθνούς εμβέλειας.

Εξ αποστάσεως – Ασύγχρονη τηλεκπαίδευση – 50 ώρες – Διεθνής Πιστοποίηση: Pearson

Μάθετε περισσότερα για τα εκπαιδευτικά προγράμματα.

Αίτηση Συμμετοχής

Οι αιτήσεις συμμετοχής έχουν ολοκληρωθεί, έγινε η κλήρωση με τυχαία επιλογή μέσω διαδικτυακής εφαρμογής και η τυχερή νικήτρια είναι η κ. Τσιριγώτη Ζωή.

Η τυχερή νικήτρια θα ειδοποιηθεί από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Universal Training.

 

Όροι Συμμετοχής για την κλήρωση

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, πλην των εργαζομένων στο Psychology.gr, καθώς και των συζύγων και συγγενών Α΄ και Β΄ βαθμού.

2. Ως έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό θεωρείται αυτή όπου ο διαγωνιζόμενος θα συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στη σελίδα μας.

3. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εργάσιμη ημέρα, μετά τη λήξη του διαγωνισμού, διαμέσω της υπηρεσίας Random.org η οποία διασφαλίζει αδιάβλητα και τυχαία κριτήρια στην ανάδειξη των νικητών.

4. Το Psychology.gr θα ανακοινώσει το όνομα του νικητή της υποτροφίας και το Universal Training θα επικοινωνήσει μαζί του. Ο νικητής, οφείλει να ανταποκριθεί εντός χρονικού διαστήματος 7 ημερών, προκειμένου να αποδεχτεί την υποτροφία.

5. Ο νικητής του διαγωνισμού αποδέχεται τη δημοσίευση του ονόματός του στην ιστοσελίδα του Psychology.gr καθώς και στο facebook fanpage.

6. Όλοι οι υπόλοιποι συμμετέχοντες θα κερδίσουν ένα δωρεάν εκπαιδευτικό πρόγραμμα εφόσον επιλέξουν να παρακολουθήσουν οποιοδήποτε από τα παραπάνω προγράμματα.

7. Η συμμετοχή στην κλήρωση συνιστά αποδοχή των παραπάνω όρων.