Σχετικά με την Πύλη Ψυχολογίας

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr ιδρύθηκε το 2003 και αποτελεί την μεγαλύτερη και πιο ιστορική Πύλη Ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο. Περισσότεροι από 200 ειδικοί ψυχικής υγείας έχουν συνεργαστεί με το Psychology.gr, συμβάλλοντας στο να γίνει ένας γόνιμος τόπος, με ιδιαίτερα πλούσια αρθρογραφία και εν τέλει, ένα σημείο αναφοράς για τον κόσμο της ψυχολογίας στο ελληνικό διαδίκτυο.


Το εξειδικευμένο βιβλιοπωλείο Ψυχολογίας, ο Επαγγελματικός κατάλογος ειδικών ψυχικής υγείας, η καινοτόμα ενότητα "Psychology Trends", το μοναδικό Online Λεξικό Ψυχολογίας, οι διαδραστικές δημοσκοπήσεις, η πλατφόρμα αυτοβελτίωσης PSYVERSITY αλλά και το φόρουμ αυτοβοήθειας του ενός εκατομμυρίου μηνυμάτων, αποτελούν μερικές μόνο από τις ενότητες που έχουν αγκαλιαστεί από τους αναγνώστες μας σε αυτή την πολύχρονη διαδρομή.


Περισσότερες από 12.500 ιστοσελίδες και ηλεκτρονικά περιοδικά έχουν αναφερθεί στο Psychology.gr, ενώ έντυπα, βιβλία και εφημερίδες το έχουν αναφέρει είτε παρουσιάσει στις σελίδες τους. 

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα