-10% Η ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών

Η ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών

Το βιβλίο αυτό το έγραψα για τους μαθητές μου. Αντικατοπτρίζει την προσέγγισή μου στη διδασκαλία, σύμφωνα με την οποία το γραπτό υλικό αποτελεί τον πυρήνα ενός μαθήματος. Γύρω απ' αυτόν τον πυρήνα μπορεί να υφανθεί μία ποικιλία διανθισμάτων: διαλέξεις, συζητήσεις, επιδείξεις, περαιτέρω αναγνώσματα, συγκέντρωση δεδομένων, γραπτές εργασίες και/ή προφορικές αναφορές. Ένα καλογραμμένο κείμενο ωφελεί το μάθημα επιτρέποντας περισσότερες διανθίσεις, που διαφορετικά θα ήταν αδύνατες. Πρέπει να είναι σαφές, ακριβές και ενδιαφέρον. Ο ενδιαφερόμενος φοιτητής πρέπει να μπορεί να καταλαβαίνει το περιεχόμενο του βιβλίου αυτού από μόνος του. Οι φοιτητές θα πρέπει να μπορούν να το διαβάζουν και να το κατανοούν σε μεγάλο βαθμό, έτσι ώστε να μη χρειάζεται να αφιερώνεται πολύς χρόνος στην τάξη για να ξαναδουλευτεί το περιεχόμενό του.
Ο στόχος μου όταν έγραφα το παρόν βιβλίο ήταν να δημιουργήσω ένα τέτοιο κείμενο. Η δουλειά αυτή ήταν μία περιπέτεια και μια πρόκληση. Περιπέτεια λόγω των χιλιάδων ωρών που αφιέρωσα διαβάζοντας εξελικτικές θεωρίες και έρευνες. Πρόκληση, επειδή έπρεπε να αποφασίσω, ποιες πλευρές του πραγματικά μεγάλου όγκου βιβλιογραφίας έπρεπε να συμπεριληφθούν στο κείμενο.

Από τον πρόλογο του βιβλίου
Διαστάσεις29χ21
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2005
Σελίδες578
ΣυγγραφέαςSteuer, Faye B.
Συγγραφέας
Steuer, Faye B.
Η Faye B. Steuer πήρε το πτυχίο της στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Rochester, το μάστερ της στην παιδική ανάπτυξη και στις οικογενειακές σχέσεις από το Πανεπιστήμιο Cornell, και το διδακτορικό της στην ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνα στο Chapel Hill. Έκανε την υφηγεσία της στην παιδιατρική ψυχολογία στον Ιατρικό Κλάδο του Πανεπιστημίου του Τέξας στο Galveston. Με το πέρασμα των χρόνων στα ενδιαφέροντά της έχουν συμπεριληφθεί θέματα που ποικίλλουν, από την επιρροή των κοινωνικών κινήτρων στην αντίληψη μέχρι των αποτύπωσή τους στα κοτόπουλα και την επιρροή της τηλεόρασης στα παιδιά και στις οικογένειες. Η Dr. Steuer διδάσκει στο College of Charleston, στο Τσάρλεστον της Νότιας Καρολίνα από το 1976.
ΜεταφραστήςΚουβαράκου, Νάνσυ

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η ψυχολογική ανάπτυξη των παιδιών

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 56,05€
  • 50,44€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 47,58€