-10% Άσε με ήσυχη

Άσε με ήσυχη

Υπάρχουν πολλά πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας όταν αρχίσετε και πάλι να δουλεύετε, από την αναζήτηση της εργασίας που θέλετε έως τη διαχείριση της φροντίδας των παιδιών σας:

- Θέλετε να επιστρέψετε στη θέση εργασίας που αφήσατε ή θέλετε να κινηθείτε δυναμικά προς μια νέα πορεία;
- Προτιμάτε να εργαστείτε από το σπίτι, να ξεκινήσετε να εργάζεστε ως ελεύθερος επαγγελματίας ή να δοκιμάσετε μια καινούργια επιχειρηματική δραστηριότητα;
- Ξέρετε πώς να δημιουργήσετε ένα ενδιαφέρον βιογραφικό σημείωμα;
- Γνωρίζετε πώς να αντιμετωπίσετε το σύστημα, ώστε να κερδίσετε περισσότερα από όσα χρειάζεστε χρησιμοποιώντας μεθόδους όπως τον επιμερισμό εργασίας, την τηλε-εργασία, τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου;

Το "Άσε με ήσυχη" συνδυάζει τις επαγγελματικές εμπειρίες και τις προσωπικές απόψεις 70 και πλέον γυναικών που κατάφεραν να πραγματοποιήσουν με επιτυχία τη μετάβαση από το σπίτι και την οικογένεια στην αγορά εργασίας. Περιλαμβάνει συμβουλές από εργαζόμενες και συμβούλους στελέχωσης εταιρειών, που θα σας προσφέρουν τη βοήθεια που χρειάζεστε.
Διαστάσεις21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2007
Σελίδες246
ΣυγγραφέαςLees, Kirsten
Συγγραφέας
Lees, Kirsten
Η Kirsten Lees είναι μια επιτυχημένη γυναίκα-επιχειρηματίας και συγγραφέας. Για περίπου 20 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο των εκδόσεων, της διαχείρισης μέσων μαζικής ενημέρωσης και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών διαχείρισης. Η Kirsten εργάστηκε σε ανώτερες διοικητικές θέσεις στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Αυστραλία. Διαθέτει πείρα τόσο σε πολυεθνικές όσο και σε μικρές επιχειρήσεις και είναι sloan fellow στο London Business School.
Ως μητέρα τριών παιδιών, η Kirsten προσπάθησε να διατηρήσει τον έλεγχο της επαγγελματικής της ζωής και οδηγήθηκε σε πολλά από τα μονοπάτια που περιγράφονται σε αυτό το βιβλίο.
Η Kirsten Lees έγραψε, επίσης, το βιβλίο "Votes for Women, the Australian Story", που δημοσιεύτηκε από τον εκδοτικό οίκο Allen & Unwin το 1995.
ΜεταφραστήςΣαββουλίδου, Σοφία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Άσε με ήσυχη

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 17,24€
  • 15,51€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,63€