-9% Εξαντλήθηκε Φυλακισμένοι στις σκέψεις μας

Φυλακισμένοι στις σκέψεις μας

Γιατί μερικοί άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίζουν δύσκολες καταστάσεις με μεγαλύτερη ευκολία απ΄ότι άλλοι; Είναι εφικτό να τις αντιμετωπίζουμε με χιούμορ και αισιοδοξία και να διδασκόμαστε απ΄αυτές; Και πως μπορούμε να ανακαλύπτουμε πραγματικό νόημα και αληθινή ευτυχία σε κάθε στιγμή της ζωής μας;

Ο Αλέξανδρος Παττακός, στηριζόμενος στη φιλοσοφία και το θεραπευτικό σύστημα του παγκοσμίως γνωστού ψυχιάτρου Βίκτωρ Φρανκλ, μας δίνει επτά βασικές αρχές, για να ανακαλύψουμε οι ίδιοι τις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα.

"Η ζωή και η εργασία σε τέτοιους καιρούς, που διαρκώς αλλάζουν, απαιτεί θάρρος. Το βιβλίο αυτό μας βοηθά να συνδέσουμε τον εαυτό μας με το νόημα, με σκοπό να είμαστε πιο ευτυχισμένοι και να συνδημιουργήσουμε ένα καλύτερο μέλλον".
(Lisa Schilling, RN, MPH, Vice President, Healthcare Performance Improvement, Kaiser Permanente)

"Χωρίς να στοχεύει στο να δώσει "συνταγές", ο Παττακός τις παρουσιάζει ξεκάθαρα και πειστικά, υποστηρίζοντας τες μέσω προσωπικών παρατηρήσεων και εμπειριών, μέσα από μαρτυρίες και αναφορές [...], προσφέροντας κάτι περισσότερο από απλά ψήγματα πνεύματος και κοινής λογικής".
(Dr. Franz J. Vesely, Viktor Frankl Institute, Vienna, Austria)
Διαστάσεις21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2012
ΣειράΨυχολογία
Σελίδες263
ΣυγγραφέαςΠαττακός, Αλέξανδρος
Συγγραφέας
Παττακός, Αλέξανδρος
Ο Αλέξανδρος Παττακός, ένας υπερήφανος Ελληνοαμερικανός, είναι συνδημιουργός της Μεθόδου ΟΠΑ! (The OPA! Way) και συνιδρυτής του Παγκόσμιου Ινστιτούτου Νοήματος (Global Meaning Institute). Έχει συγγράψει το βιβλίο "Φυλακισμένοι στις σκέψεις μας" (Prisoners of Our Thoughts), που σημείωσε διεθνή εκδοτική επιτυχία, μεταφράστηκε σε περισσότερες από 22 γλώσσες και πραγματεύεται την αναζήτηση του ανθρώπου για νόημα. Το βιβλίο αυτό βασίζεται στη σοφία του παγκοσμίου φήμης ψυχιάτρου Βίκτορ Φρανκλ, που ο ίδιος τον παρακίνησε να το γράψει. Ειδικευμένος στην πολιτική επιστήμη, τη δημόσια διοίκηση και την ψυχολογία ο Αλέξανδρος Παττακός ευτύχησε να συνεργαστεί διεθνώς με διάφορες κυβερνήσεις. Έχοντας το παρωνύμιο "Δόκτωρ Νόημα", ηγείται του Κινήματος Νοήματος, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του τομέα και της πρακτικής της Νοηματολογίας (MEANINGology) και εισάγοντας το παράδειγμα και τη συνταγή της Μεθόδου ΟΠΑ! στη δουλειά, τον εργασιακό χώρο, την πολιτική και την καθημερινή ζωή.
ΜεταφραστήςΜπόθου, Σοφία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Φυλακισμένοι στις σκέψεις μας

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 21,80€
  • 19,81€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 18,69€