-10% Εισαγωγή στη δραματοθεραπεία

Εισαγωγή στη δραματοθεραπεία

Το βιβλίο "Εισαγωγή στη δραµατοθεραπεία" είναι ένας συνοπτικός οδηγός για το παρελθόν, τη θεωρία και τις πρακτικές αυτής της µεθόδου θεραπείας, η οποία χρησιµοποιεί τις διεργασίες του δράµατος για να βοηθήσει τους ανθρώπους σε στιγµές ψυχικής καταπόνησης, συναισθηµατικής αναστάτωσης, ασθένειας ή αναπηρίας.

Καθώς διανθίζεται µε ζωντανά παραδείγµατα από συνεδρίες δραµατοθεραπείας παρουσιάζει πώς το δράµα µπορεί να χρησιµοποιηθεί για να επιτευχθεί η εποικοδοµητική αλλαγή σε άτοµα ή σε οµάδες. Πιο συγκεκριµένα, το βιβλίο τονίζει τη δύναµη του δράµατος ως θεραπευτικού µέσου, εξαιτίας του γεγονότος ότι βασίζεται στη µεταφορά - µια δύναµη που µπορεί να δαµαστεί µέσα από το παιχνίδι ρόλων, την αναπαράσταση, την αφήγηση ιστοριών και τη χρησιµοποίηση κούκλας και µάσκας.

Το βιβλίο "Εισαγωγή στη δραµατοθεραπεία" προσφέρει µια ευχάριστη επισκόπηση για τους αναγνώστες που είναι καινούριοι σε αυτόν τον τοµέα και αποτελεί ένα εξαιρετικό σηµείο εκκίνησης για περαιτέρω σπουδές.
Διαστάσεις 21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2012
Σελίδες 180
Συγγραφέας Langley, Dorothy
Συγγραφέας
Langley, Dorothy
Η Dorothy Langley PhD είναι λέκτορας της Σχολής εφαρµοσµένων ψυχοκοινωνικών σπουδών του πανεπιστηµίου του Πλάιµουθ, ενώ εργάζεται και ως δραµατοθεραπεύτρια.
Μεταφραστής Καλφάκη, Ελένη

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Εισαγωγή στη δραματοθεραπεία

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 28,00€
  • 25,19€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,76€