-10% Η φιλοσοφία και η πρακτική της φυσικής θεραπευτικής

Η φιλοσοφία και η πρακτική της φυσικής θεραπευτικής


Η Φυσική Θεραπευτική είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα σύστημα θεραπείας· αποτελεί μία ολοκληρωτική επανάσταση στην τέχνη και την επιστήμη της ζωής. Η Φυσική Θεραπευτική βασίζεται στις επιστήμες που ασχολούνται με τη συνειδητοποίηση των φυσικών νόμων και αρχών και με την εφαρμογή τους στα φαινόμενα της ζωής και του θανάτου, της υγείας, της ασθένειας και της θεραπείας".

Στο παρόν έργο αναλύονται η Φιλοσοφία και η Πρακτική της Φυσικής Θεραπευτικής. Στο πρώτο μέρος εξετάζονται σημαίνοντα θέματα όπως η αιτία της ασθένειας, οι εκδηλώσεις της, τα αποτελέσματα της καταστολής της και οι νόμοι της θεραπείας της, ενώ στο δεύτερο μέρος εξετάζονται πρακτικά ζητήματα όπως η φυσική διατροφή, η νηστεία, η υδροθεραπεία, τα αερόλουτρα και τα ηλιόλουτρα, η σωστή αναπνοή, η άσκηση, η χαλάρωση και ο ύπνος, καθώς και η νοητική θεραπευτική.

Διαστάσεις 21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2015
Σελίδες 310
Συγγραφέας Lindlahr, Henry
Συγγραφέας
Lindlahr, Henry
Ο Αμερικανός γιατρός Henry Lindlahr (1862-1924) υπήρξε ένας από τους θεμελιωτές της Φυσικής Θεραπευτικής, έχοντας συγγράψει το πλέον κλασικό έργο "Nature Cure - Philosophy & Practice Based on the Unity of Disease & Cure" (1914) το οποίο αργότερα ανέπτυξε στους τόμους "Philosophy of Natural Therapeutics" (1918) και "Practice of Natural Therapeutics" (1919), στους οποίους και εμπεριέχεται μία ιδιαίτερα εμπεριστατωμένη έκθεση τόσο των θεωριών όσο και των πρακτικών ενός φυσικού τρόπου ζωής και ίασης που αργότερα ονομάστηκε Φυσική Υγιεινή ενώ σήμερα έχει καθιερωθεί ως Φυσικοπαθητική.
Μεταφραστής Παπαναγιώτου, Ευστράτιος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η φιλοσοφία και η πρακτική της φυσικής θεραπευτικής

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 20,00€
  • 17,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 16,97€