-9% Η κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διάνοιας

Η κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διάνοιας

Το Βιβλίο-Δίαυλος "Η κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διανοίας" μιλάει για την κατάθλιψη, όχι ως ιδιαιτερότητα του ανθρώπου και προσωπική του αδυναμία, αλλά ως αναπόφευκτο αποτέλεσμα της αποκόλλησής του από την διάνοια που ο ίδιος διαθέτει και δια της οποίας επικοινωνεί με τους κόσμους της συλλογικής διανοίας. Είναι ένα βιβλίο θεραπευτικό, παρηγορητικό και με τις ήπιες μεθόδους του επαναστατικό, γιατί προτρέπει τον άνθρωπο να αρχίσει την προσωπική του επανάσταση ενάντια σε όλα όσα εσωτερικά τον καταδυναστεύουν και τον εμποδίζουν να επικοινωνήσει με την υγιή του φύση.

Η κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διανοίας, έχουμε χάσει δηλαδή την Αγάπη για τις καλές ιδέες, τις ωραίες συνήθειες και την αυτονόητη αλληλεγγύη που πάντα μας διέκρινε ως Έλληνες.

Δεν έχουμε πρόθεση, δύναμη και διάθεση δηλαδή να γίνονται καλά έργα, από αυτά που τον άνθρωπο υπηρετούν και τις κοινωνίες του προάγουν. Όμως, αν η Αγάπη έρθει ξανά, η κακή κατάσταση μπορεί να αλλάξει, αρκεί η Αγάπη να προέρχεται σαφώς από τις ανώτερες διαστάσεις. Εκεί που ο Άνθρωπος κατοικεί αφού πια έχει γίνει πνεύμα και έχει αποβάλει διακαώς τα ανθρώπινα πάθη, έχοντας γίνει ευτυχώς καλός αγωγός για την Αγάπη, που πάντα προέρχεται από τον Θεό.
Διαστάσεις 20χ12
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/02/2017
Σειρά Ας Πολεμήσουμε την Κατάθλιψη, την Μάστιγα του Αιών
Σελίδες 56
Συγγραφέας Φατσή, Βιργινία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η κατάθλιψη προκαλείται από την έλλειψη διάνοιας

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 8,00€
  • 7,27€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 6,86€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα