-10% Πνευματική δίψα

Πνευματική δίψα

Ο διαλογισμός θρέφει το σώμα το νου και κατασιγάζει την πνευματική δίψα της ψυχής μας. Πώς μπορούμε να μάθουμε να διαλογιζόμαστε και ποιες τεχνικές θα μας δώσουν τη μέγιστη πνευματική πρόοδο; Για δεκαπέντε χρόνια, ο πνευματικός Διδάσκαλος, Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ, διοργάνωνε συνεδρίες ερωταποκρίσεων για να φωτίσει τους αναζητητές στο μονοπάτι του εσωτερικού ταξιδιού προς το Θείο.

Το βιβλίο "Πνευματική Δίψα" είναι μια μοναδική συλλογή από ερωταποκρίσεις, γεμάτη με τη βαθιά γνώση και εμπειρία κάποιου, που έχει διαβεί το πνευματικό μονοπάτι και έχει φτάσει στο ανώτατό του επίτευγμα. Οι ερωτήσεις εστιάζονται στα παρακάτω:
- Πως να διαλογιζόμαστε σωστά
- Φυσικά, νοητικά, συναισθηματικά και πνευματικά οφέλη του διαλογισμού
- Εσωτερικές εμπειρίες του διαλογισμού
- Τεχνικές για τη βελτίωση του Διαλογισμού ώστε να αυξήσουμε τις πνευματικές εμπειρίες.

Η πρακτική και απλή καθοδήγηση του Σαντ Ρατζίντερ Σινγκ, εκφράζει ευαισθησία και κατανόηση στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αναζητήσεις του εικοστού πρώτου αιώνα, στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν πνευματική φώτιση. Με ζωντανά παραδείγματα, διασκεδαστική αίσθηση του χιούμορ και βαθιά σοφία, μας αιχμαλωτίζει, αγγίζει τις καρδιές μας και αναζωπυρώνει το πάθος να γνωρίσουμε τον Θεό. Η ενθάρρυνση, η έμπνευση, η θερμή και γεμάτη αγάπη στήριξή του βοηθάει να ανοίξει η πύλη προς τα εσωτερικά βασίλεια και να κατασιγάσει την πνευματική μας δίψα.
Διαστάσεις 24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/12/2004
Σελίδες 192
Συγγραφέας Singh, Rajinder

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Πνευματική δίψα

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 25,00€
  • 22,50€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 21,23€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα