-9% Εξαντλήθηκε Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει

Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει

Στόχος του συγκεκριμένου εγχειριδίου είναι να παρουσιάσει έναν τρόπο διδασκαλίας της πειραματικής ψυχολογίας στην τάξη. Μέσω της παρουσίασης κλασικών πειραμάτων, τα οποία συνέβαλαν σημαντικά στην προώθηση της γνώσης που διαθέτει η ψυχολογία σήμερα στου τομείς της αντίληψης, της μάθησης και της μνήμης, επιχειρείται η εξοικείωση των φοιτητών και φοιτητριών με τη συλλογή, την περιγραφή και την ερμηνεία πειραματικών δεδομένων, καθώς και με τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων.
Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα Cd-ROM, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο προσομοιωμένα εργαστήρια πειραματικής ψυχολογίας. Έτσι οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν το ρόλο του υποκειμένου σε τέτοιου είδους πειράματα και να εξοικειωθούν με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεξάγεται μια αυστηρά ελεγμένη πειραματική διαδικασία.
Η "Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει" είναι μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στο αντικείμενο της πειραματικής ψυχολογίας. Απευθύνεται τόσο σε αυτούς που αρχίζουν να ασχολούνται τώρα με την επιστήμη της ψυχολογίας όσο και σε εκείνους που είναι γνώστες του αντικειμένου και επιθυμούν περαιτέρω ειδικές πληροφορίες.
Διαστάσεις27χ21
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2004
ΣειράΒασικά Εγχειρίδια Ψυχολογικής Γνώσης
Σελίδες470
ΣυγγραφέαςΠετρουλάκη, Κική
Συγγραφέας
Πετρουλάκη, Κική
Η Κική Πετρουλάκη απέκτησε το πτυχίο της από το Τμήμα Ψυχολογίας της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης. Από το ίδιο τμήμα της απονεμήθηκε και το διδακτορικό της δίπλωμα στην πειραματική ψυχολογία. Έχει διδάξει μαθήματα πειραματικής ψυχολογίας και μεθοδολογίας της έρευνας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και σήμερα διδάσκει μαθήματα πειραματικής ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 30,47€
  • 27,69€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 26,12€