-10% Γαλήνη - Ατζέντα 2024

Γαλήνη - Ατζέντα 2024

Μια μοναδική ατζέντα για το 2024 με επιλεγμένα αποφθέγματα ενός από τους πιο επιτυχημένους σύγχρονους συγγραφείς, του Πάουλο Κοέλο και εξαιρετική εικονογράφηση της Καταλίνα Εστράντα.

Ο Πάουλο Κοέλο, τον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι θεωρούν αλχημιστή των λέξεων, είναι ένας από τους συγγραφείς με τη μεγαλύτερη επιρροή στον αιώνα μας. Τα βιβλία του όχι μόνο έχουν κατακτήσει την κορυφή των καταλόγων μπεστ σέλερ, αλλά θέτουν και προβληματισμούς σχετικά με την κοινωνία και τον πολιτισμό μας. Οι ιδέες, η φιλοσοφία και τα θέματα με τα οποία ασχολείται στα έργα του ευθυγραμμίζονται με τις επιθυμίες αναρίθμητων αναγνωστών που αναζητούν ο καθένας τον δικό του δρόμο, καθώς και νέους τρόπους να κατανοήσουν τον κόσμο.

Η Καταλίνα Εστράντα από παιδί θαύμαζε τους πλούσιους και ζωηρούς κήπους και τη φύση της πατρίδας της, της Κολομβίας. Σήμερα, διεθνής και επιτυχημένη εικονογράφος που ζει στη Βαρκελώνη, η Καταλίvα δεν έχει ξεχάσει τις ρίζες της. Η ικανότητά της να θαυμάζει τα πράγματα με τον ενθουσιασμό μικρού παιδιού φαίνεται ακόμα στα έργα της που είναι γεμάτα κομψές χρωματικές εκρήξεις.

Διαστάσεις 14 x 21
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 18/09/23
Σελίδες 264
Συγγραφέας Coelho, Paulo

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Γαλήνη - Ατζέντα 2024

  • 3 αναγνώστες του PSYCHOLOGY.GR προτείνουν αυτό το βιβλίο!
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 16,90€
  • 15,21€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 14,35€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα