-10% Εφαρμόζοντας τη συγκινησιακά εστιασμένη θεραπεία  - EFT

Εφαρμόζοντας τη συγκινησιακά εστιασμένη θεραπεία - EFT

Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να γίνει μια ανεκτίμητη πηγή γνώσης για όλους τους θεραπευτές EFT, τόσο τους αρχάριους όσο και τους έμπειρους. Με πολλά και συγκεκριμένα παραδείγματα για παρεμβάσεις σε κάθε σημείο της διεργασίας του μοντέλου και ένα πλήθος όρων της "γλώσσας του EFT", κάθε βήμα και στάδιο του EFT διατυπώνεται με πρακτικό, θεωρητικά απλό και κατανοητό τρόπο.
Το βιβλίο συμβαδίζει με το Δημιουργώντας σύνδεση: Η πρακτική της Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας ζεύγους (Johnson, 2004) και είναι επικαιροποιημένο σύμφωνα με τις πρόσφατες εξελίξεις και την έρευνα στο EFT. Αντλεί στοιχεία και παραπέμπει στις πρόσφατες έρευνες του EFT και τα πρωτότυπα έργα των Bowlby, Coan, Mikulincer και Shaver, πρωτοπόρων στο πεδίο του Δεσμού. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

"Η Brubacher έχει αφιερώσει πάνω από τριάντα χρόνια για να ερευνήσει και να επεξεργαστεί τις διανοητικές και θεωρητικές ρίζες του EFT, και έχει αναδυθεί ως μια μοναδική ειδική θεραπεύτρια, επόπτρια, εκπαιδεύτρια και συγγραφέας του EFT". (S. JOHNSON)
"Τα μαργαριτάρια δημιουργούνται ως αποτέλεσμα της δράσης ενός ερεθιστικού παράγοντα που εγκλωβίζεται στους μαλακούς ιστούς ενός ζωντανού οργανισμού, καθώς αυτός ο οργανισμός προσπαθεί να απορροφήσει τα θρεπτικά στοιχεία που του χρειάζονται για να διατηρηθεί στη ζωή. Ένας τρόπος διαχείρισης του ερεθιστικού παράγοντα μπορεί να καταλήξει σε κάτι πολύτιμο και όμορφο. Αυτή η εικόνα αντανακλά μία από τις βασικές αλήθειες σχετικά με την ενήλικη αγάπη". (L. BRUBACHER)

Πρόκειται για ένα υπέροχο βιβλίο το οποίο, χωρίς αμφιβολία, θα απολαύσετε και θα αξιοποιήσετε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διαστάσεις 24 x 17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2020
Σελίδες 432
Συγγραφέας Μπρουμπατσερ, Λορι Λ.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Εφαρμόζοντας τη συγκινησιακά εστιασμένη θεραπεία - EFT

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 23,00€
  • 20,71€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 19,54€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα