-10% Κατάθλιψη

Κατάθλιψη

Όποιος έχει παλέψει με την κατάθλιψη, ξέρει πολύ καλά τους τρόπους με τους οποίους το μυαλό του μπορεί να κατακυριεύσει τη ζωή και την καθημερινότητά του. Ξέρει όμως και το πόσο ακατανόητη μπορεί να είναι αυτή η εμπειρία για τους ανθρώπους γύρω του και, συνεπώς, πόσο δύσκολο είναι να εκφράσει την πάλη και την εμπειρία του στους άλλους.

Με αυτό το κενό κατανόησης στον νου, ο ψυχίατρος Δημήτρης Παπαδημητριάδης γράφει έναν απλό, πλήρως εμπεριστατωμένο οδηγό για την κατάθλιψη, τις πηγές της, τις εκφάνσεις της και, κυρίως, τους τρόπους αντιμετώπισής της – από τη μείζονα καταθλιπτική διαταραχή στην εποχική συναισθηματική διαταραχή και από την διπολικότητα στο πένθος και την επιλόχεια κατάθλιψη.

Με κατανοητό τρόπο παρουσιάζονται τα πολλαπλά πρόσωπα της κατάθλιψης, οι πιθανές αιτίες και οι επιλογές αντιμετώπισής της (ψυχοθεραπευτικά, φαρμακευτικά, μέσω άσκησης, καλλιτεχνικής δημιουργίας ή ακόμα και αλλαγής διατροφής), ώστε το κοινωνικό και διαπροσωπικό στίγμα που συνδέεται με την ψυχική αυτή διαταραχή να εκλείψει τελείως και οι άνθρωποι να γεμίσουν το κενό με τρυφερότητα, κατανόηση και αλληλεγγύη.

Ένα σημαντικό βιβλίο για κάθε σπίτι.
Διαστάσεις 21x13
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 25/02/2022
Σειρά Μικρές Εισαγωγές
Σελίδες 112
Συγγραφέας Δημήτρης Παπαδημητριάδης

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Κατάθλιψη

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 10,99€
  • 9,89€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,33€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα