Δυσλεξία

Δυσλεξία

Ιδανική για δασκάλους, φοιτητές μαθημάτων που βασίζονται στην εκπαίδευση και εκπαιδευτικούς ψυχολόγους, η νέα, ενημερωμένη αυτή έκδοση του κορυφαίου σε πωλήσεις εγχειριδίου του Gavin Reid αποτελεί ζωτικής σημασίας βοήθημα για την πρακτική και την έρευνα στα πεδία της δυσλεξίας και του γραμματισμού.
Η τέταρτη έκδοση του Δυσλεξία: Εγχειρίδιο για Επαγγελματίες ενσωματώνει την πιο πρόσφατη θεωρητική και πρακτική έρευνα στο πεδίο της δυσλεξίας και του γραμματισμού. Ενώ δίδεται έμφαση στην ένταξη και στην κάλυψη των αναγκών όλων όσων βρίσκονται στο επικρατούν σύστημα, το βιβλίο καταπιάνεται και με τη βέλτιστη παροχή εξειδικευμένης πρακτικής, εστιάζοντας συγκεκριμένα σε εξατομικευμένες προσεγγίσεις.
Τα κεφάλαια εξετάζουν την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την εκπαίδευση ενηλίκων, όπως επίσης και τον ρόλο των γονέων. Ένα νέο κεφάλαιο σχετικά με την προσχολική πρακτική συμπληρώνει όλα τα παραπάνω. Άλλα νέα κεφάλαια ταυτοποιούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δάσκαλοι και προσφέρουν πρακτικές και διορατικές συμβουλές αναφορικά με το πώς μπορεί κανείς να τα προσεγγίσει και να τα χειριστεί στο πλαίσιο ευρημάτων νέας έρευνας. Τα καινούργια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν περιλήψεις των περιεχομένων στην αρχή κάθε κεφαλαίου και σημεία για σκέψη στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Τα παραρτήματα περιλαμβάνουν τεστ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι δάσκαλοι, και έναν διεξοδικό κατάλογο των επικαιροποιημένων στοιχείων επικοινωνίας για διάφορους οργανισμούς σχετικούς με τη δυσλεξία και τον γραμματισμό.
Διαστάσεις 24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/01/2015
Σελίδες 486
Συγγραφέας Reid, Gavin

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Δυσλεξία

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 38,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 35,85€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα