-10% Το μονοπάτι του ρέικι

Το μονοπάτι του ρέικι

Ο λόγος που γεννήθηκε αυτό το βιβλίο είναι για να μεταδώσει, όσο πιο απλά και περιεκτικά γίνεται, τη φιλοσοφία του Ρέικι, τον τρόπο λειτουργίας του και την ειδική ενεργειακή του δράση πάνω στο σώμα, την ψυχή και το πνεύμα του ανθρώπου.
Διαστάσεις21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2014
Σελίδες144
ΣυγγραφέαςΠαρίδη, Ελένη
Συγγραφέας
Παρίδη, Ελένη
Η Ελένη Παρίδη γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε Σχέδιο, Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ψυχολογία. Εργάστηκε στον τομέα της διαφήμισης ως Καλλιτεχνική Διευθύντρια (Art Director), στο Τρίτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας ως ραδιοφωνική παραγωγός και στον έντυπο τύπο ως δημοσιογράφος και μουσικοκριτικός.
Το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και την ψυχο-πνευματική του υπόσταση την οδήγησε να αποκτήσει εμπειρία στο Ψυχόδραμα πλάι στον Κ. Λέτσιο και στη Συστημική Αναπαράσταση με τον Δρ. Δ. Σταυρόπουλο και τον Bert Hellinger (ιδρυτή της μεθόδου).
Εστιάζοντας στην ολιστική ενεργειακή προσέγγιση του ατόμου διδάχθηκε: τη μέθοδο Silva, Κρυσταλλοθεραπεία, Dasira Narada (5ο επίπεδο - Πνευματικότητα), Aura Soma (2ο επίπεδο) και Κοσμοενεργειακή (Μagister).
Το 2004 πήρε το Usui Reiki Μaster από τον Ραμ Παρίδη. Το 2010 το Usui Τibetan Reiki Master και το Karuna Reiki Master από τον William Lee Rand.
Από το 2004 έχει αφιερωθεί στη διδασκαλία του Ρέικι με την πίστη ότι μητρική γλώσσα όλων μας είναι η Αγάπη.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Το μονοπάτι του ρέικι

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 15,22€
  • 13,69€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 12,91€