-10% Εξαντλήθηκε Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει

Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει

Στόχος του συγκεκριμένου εγχειριδίου είναι να παρουσιάσει έναν τρόπο διδασκαλίας της πειραματικής ψυχολογίας στην τάξη. Μέσω της παρουσίασης κλασικών πειραμάτων, τα οποία συνέβαλαν σημαντικά στην προώθηση της γνώσης που διαθέτει η ψυχολογία σήμερα στου τομείς της αντίληψης, της μάθησης και της μνήμης, επιχειρείται η εξοικείωση των φοιτητών και φοιτητριών με τη συλλογή, την περιγραφή και την ερμηνεία πειραματικών δεδομένων, καθώς και με τη συγγραφή επιστημονικών άρθρων.
Το βιβλίο συνοδεύεται από ένα Cd-ROM, στο οποίο περιλαμβάνονται δύο προσομοιωμένα εργαστήρια πειραματικής ψυχολογίας. Έτσι οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα να βιώσουν το ρόλο του υποκειμένου σε τέτοιου είδους πειράματα και να εξοικειωθούν με τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να διεξάγεται μια αυστηρά ελεγμένη πειραματική διαδικασία.
Η "Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει" είναι μια ολοκληρωμένη εισαγωγή στο αντικείμενο της πειραματικής ψυχολογίας. Απευθύνεται τόσο σε αυτούς που αρχίζουν να ασχολούνται τώρα με την επιστήμη της ψυχολογίας όσο και σε εκείνους που είναι γνώστες του αντικειμένου και επιθυμούν περαιτέρω ειδικές πληροφορίες.
Διαστάσεις 27χ21
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/06/2004
Σειρά Βασικά Εγχειρίδια Ψυχολογικής Γνώσης
Σελίδες 470
Συγγραφέας Πετρουλάκη, Κική

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Πειραματική ψυχολογία εν... τάξει

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 30,47€
  • 27,42€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 25,87€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα