-10% Έλεγχος και διαχείριση του στρες

Έλεγχος και διαχείριση του στρες

Επειδή ο συγγραφέας γνωρίζει ότι είσαι φοβερά απασχολημένος και δεν έχεις καθόλου χρόνο για διάβασμα, σου συνιστά να μην αγοράσεις αυτό το βιβλίο γιατί θα σου είναι τόσο ελκυστικό που θα παρατήσεις τα πάντα τις επόμενες δύο μέρες μέχρι να το τελειώσεις.

Γνωρίζει επίσης, ότι σπάνια θα πάρεις απόφαση να εφαρμόσεις κάτι θετικό για τον εαυτό σου, παρά μόνο αν σε στριμώξει η ανάγκη, δηλαδή όταν θα φτάσεις στα πρόθυρα της κατάρρευσης ή της καταστροφής.

Αφού όλα τα κάνεις μόνο όταν σε πιέσει η ανάγκη, και όχι από προσωπική σου θέληση, μην το αγοράσεις αυτό το βιβλίο.

Χάρισέ το σε κάποιον πολυάσχολο που θέλεις να εκδικηθείς, αλλά μην παραξενευτείς, αν μετά από κάποιους μήνες σε ανακηρύξει ευεργέτη του.

Βέβαια, αν ανήκει σε αυτούς που όλα τα κρατάνε μέσα τους, εσύ ποτέ δεν θα πάρεις ανάδραση για να διαβάσεις αυτό το βιβλίο.

Έτσι θα χάσεις την ευκαιρία να μάθεις τον τρόπο να απευαισθητοποιηθείς από τους αγχογόνους και στρεσογόνους παράγοντες που σε ταλαιπωρούν.

Αλλά ήδη πολύ διάβασες. Άφησε αυτό το βιβλίο. Άλλωστε, είσαι σίγουρος ότι εσένα σε ενδιαφέρει να μάθεις τι σημαίνει "ακόνισε το πριόνι";
Διαστάσεις24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2008
Σελίδες554
ΣυγγραφέαςΔιαμαντίδης, Σπύρος
Συγγραφέας
Διαμαντίδης, Σπύρος
Ο ιατρός Σπύρος Διαμαντίδης γεννήθηκε το 1948 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε ιατρική στο πανεπιστήμιο της Αθήνας. Στο 5ο έτος της ιατρικής διαπίστωσε ότι η αλλοπαθητική ιατρική δεν κάλυπτε απόλυτα τις προσδοκίες του. Για τέσσερα χρόνια ταξίδεψε στην Αμερική, την Αφρική, την Κίνα, την Ιαπωνία και όπου αλλού τον οδηγούσε η αναζήτηση της ολιστικής ιατρικής άποψης και ερεύνησε σπουδάζοντας όλες τις γνωστές ιατρικές πρακτικές. Κάλυπτε τα έξοδά του ως φωτογράφος, πουλώντας φωτογραφίες του και ως ζωγράφος, πουλώντας τα πορτρέτα που ζωγράφιζε. Τελικά ανακάλυψε την ομοιοπαθητική στη Γενεύη από τον μετέπειτα καθηγητή του Pierre Schmidt. Σπούδασε την ομοιοπαθητική κοντά στους διασημότερους καθηγητές της εποχής του και το 1976 εγκαταστάθηκε στην Αθήνα όπου αφοσιώθηκε στην επιστήμη του. Η πορεία του ήταν γρήγορα ανοδική λόγω της εκπληκτικής αποτελεσματικότητας του ιατρικού του έργου. Το 1985 ίδρυσε δική του σχολή ομοιοπαθητικής και το παγκόσμιο κέντρο ομοιοπαθητικής, με τρεις χιλιάδες μαθητές ιατρούς, φαρμακοποιούς, οδοντιάτρους και κτηνίατρους. Προσκαλείται και διδάσκει στις πιο αξιόλογες σχολές ομοιοπαθητικής διεθνώς. Το 1995 αντιμετώπισε εξοντωτική επίθεση ψευδών κατηγοριών από επαγγελματικούς ανταγωνιστές του και μετά από οκτώ χρόνια δικαστικών αγώνων και 28 αθωώσεις, απαλλάχθηκε από όλες τις κατηγορίες και συνεχίζει το ιατρικό έργο του.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Έλεγχος και διαχείριση του στρες

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 30,00€
  • 26,99€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 25,46€