Δυσλεξία

Δυσλεξία

Ιδανική για δασκάλους, φοιτητές μαθημάτων που βασίζονται στην εκπαίδευση και εκπαιδευτικούς ψυχολόγους, η νέα, ενημερωμένη αυτή έκδοση του κορυφαίου σε πωλήσεις εγχειριδίου του Gavin Reid αποτελεί ζωτικής σημασίας βοήθημα για την πρακτική και την έρευνα στα πεδία της δυσλεξίας και του γραμματισμού.
Η τέταρτη έκδοση του Δυσλεξία: Εγχειρίδιο για Επαγγελματίες ενσωματώνει την πιο πρόσφατη θεωρητική και πρακτική έρευνα στο πεδίο της δυσλεξίας και του γραμματισμού. Ενώ δίδεται έμφαση στην ένταξη και στην κάλυψη των αναγκών όλων όσων βρίσκονται στο επικρατούν σύστημα, το βιβλίο καταπιάνεται και με τη βέλτιστη παροχή εξειδικευμένης πρακτικής, εστιάζοντας συγκεκριμένα σε εξατομικευμένες προσεγγίσεις.
Τα κεφάλαια εξετάζουν την πρωτοβάθμια και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την εκπαίδευση ενηλίκων, όπως επίσης και τον ρόλο των γονέων. Ένα νέο κεφάλαιο σχετικά με την προσχολική πρακτική συμπληρώνει όλα τα παραπάνω. Άλλα νέα κεφάλαια ταυτοποιούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν οι δάσκαλοι και προσφέρουν πρακτικές και διορατικές συμβουλές αναφορικά με το πώς μπορεί κανείς να τα προσεγγίσει και να τα χειριστεί στο πλαίσιο ευρημάτων νέας έρευνας. Τα καινούργια χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν περιλήψεις των περιεχομένων στην αρχή κάθε κεφαλαίου και σημεία για σκέψη στο τέλος κάθε κεφαλαίου. Τα παραρτήματα περιλαμβάνουν τεστ που μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι δάσκαλοι, και έναν διεξοδικό κατάλογο των επικαιροποιημένων στοιχείων επικοινωνίας για διάφορους οργανισμούς σχετικούς με τη δυσλεξία και τον γραμματισμό.
Διαστάσεις24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2015
Σελίδες486
ΣυγγραφέαςReid, Gavin
Συγγραφέας
Reid, Gavin
Ο Dr Gavin Reid είναι σύμβουλος για τις μαθησιακές δυσκολίες το Centre for Child Education and Teaching στο Κουβέιτ και ανεξάρτητος εκπαιδευτικός ψυχολόγος στο Βανκούβερ του Καναδά. Είναι, επίσης, συνιδρυτής και διευθυντής του Red Rose School για παιδιά με συγκεκριμένες μαθησιακές δυσκολίες, στο St Annes-on-Sea, Lancashire, Ηνωμένο Βασίλειο. Στο παρελθόν υπήρξε ανώτερος λέκτορας στο Moray House School of Education, University of Edinburgh, Ηνωμένο Βασίλειο.
ΜεταφραστήςΠαπαδάτος, Γιάννης, καθηγητής ψυχοφυσιολογίας

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Δυσλεξία

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 38,00€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 35,85€