-15% Λογικοθυμική συμπεριφορική θεραπεία

Λογικοθυμική συμπεριφορική θεραπεία


H Λογικοθυμική Συμπεριφορική Θεραπεία (Rational-Emotive Behavior Therapy, REBT) του Albert Ellis, η πρώτη και θεμελιώδης Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία, παροτρύνει τους ανθρώπους να εστιάσουν στα συναισθηματικά τους προβλήματα για να κατανοήσουν και να αλλάξουν τις Μη Ορθολογικές Πεποιθήσεις (ΜΟΠ), οι οποίες προκαλούν τα προβλήματα αυτά.

Το βιβλίο αυτό αναδεικνύει τα τριάντα (30) ξεχωριστά χαρακτηριστικά της θεωρίας και της εφαρμογής της REBT σε σχέση με άλλες προσεγγίσεις εντός και εκτός Γνωστικών Συμπεριφορικών Θεραπειών. Αποτελεί ένα εισαγωγικό αλλά πλήρες ανάγνωσμα σχετικά με την REBT και απευθύνεται εξίσου σε επιστήμονες-επαγγελματίες καθώς και σε κάθε αναγνώστη που επιθυμεί να γνωρίσει μία από τις αποτελεσματικότερες και πιο απολαυστικές μεθό δους ψυχολογικής βοήθειας και φιλοσοφίας ζωής.

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο σχετικά με τη Λογικοθυμική Συμπεριφορική Θεραπεία που εκδίδεται στη χώρα μας από Έλληνα συγγραφέα.
Διαστάσεις21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2017
Σελίδες400
ΣυγγραφέαςΚατσίκης, Δημήτρης
Συγγραφέας
Κατσίκης, Δημήτρης
Ο Δημήτρης Κατσίκης εργάζεται στο Ελληνικό Ινστιτούτο Λογικοθυμικής και Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (Hellenic Institute for Rational-Emotive & Cognitive-Behavior Therapy, RE&CBT. http://www.recbt.gr) ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής και ως συντονιστής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, έρευνας και εκπαίδευσης, εφαρμόζοντας την Λογικοθυμική Συμπεριφορική Θεωρία και Φιλοσοφία σε διαφορετικά πεδία (π.χ., ψυχοθεραπεία, συμβουλευτική, προγύμναση [coaching], μεντόρευση [mentoring], εκπαίδευση κ.λπ.). Διαθέτει διδακτορικό δίπλωμα ψυχολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και είναι πιστοποιημένος Λογικοθυμικός Συμπεριφορικός επαγγελματίας από το Ινστιτούτο "Albert Ellis" της Νέας Υόρκης. Τα επιστημονικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν την εμπειρική τεκμηρίωση ψυχολογικών θεωριών, τη διερεύνηση της αποτελεσματικότητας ψυχολογικών πρακτικών και την εφαρμογή αποτελεσματικών ψυχολογικών μεθόδων σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία και σε διαφορετικούς πληθυσμούς.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Λογικοθυμική συμπεριφορική θεραπεία

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 17,00€
  • 14,44€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 13,62€