-9% Νευροεπιστήμη

Νευροεπιστήμη

Τα τελευταία είκοσι χρόνια, αρχής γενομένης από την ανακΰρηξη της τελευταίας δεκαετίας του εικοστού αιώνα σε δεκαετία του εγκεφάλου, έχουν γνωρίσει μια ιλιγγιώδους μεγέθους διεύρυνση της αντίληψης μας για τον εγκέφαλο αλλά και μία μεγαλύτερη ακόμη αύξηση στις γνώσεις μας γι' αυτόν. Αυτό συνεπάγεται και μία "διάσπαση" της εστίασης μας πάνω στην κεντρική ιδέα της διερεύνησης του εγκεφάλου, καθώς οι επιμέρους ανακαλύψεις μας παρασύρουν σε διάφορες κάθε φορά κατευθύνσεις.
Το βιβλίο αυτό εξασφαλίζει τη διατήρηση της προσοχής μας στην κεντρική ιδέα καθώς τοποθετεί ισότιμα πάνω σε μία σφαιρική βάση, όλα τα εργαλεία που έχουμε στη διάθεση μας για την κατανόηση του εγκεφάλου αλλά και τα αποτελέσματα που έχουν προκύψει, μέχρι σήμερα, από τη χρήση τους.
Καθώς αυτή είναι η πρώτη έκδοση του βιβλίου στα Ελληνικά είναι σίγουρο ότι έχουν παρεισφύσει στη μετάφραση του πολλές εκδοχές των όρων που χρησιμοποιούνται αλλά και πολλοί τρόποι γραφής. Ένα συλλογικό έργο πάντα πάσχει από το πρόβλημα αυτό στο πρωτότυπο, πόσο μάλλον στη μετάφραση και επιμέλεια που έγινε από πολλούς και άξιους επιστήμονες. Ωστόσο, παρά τις όποιες (κατά τεκμήριο μικρές) ατέλειες του το βιβλίο αυτό εξακολουθεί να αποτελεί μια κεφαλαιώδη συνεισφορά στην κατανόηση του εγκεφάλου από το ελληνόφωνο κοινό.
Διαστάσεις28χ21
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2010
Σελίδες898

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Νευροεπιστήμη

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 130,00€
  • 118,17€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 111,48€