-30% Κλινική ψυχολογία και ψυχοπαθολογία

Κλινική ψυχολογία και ψυχοπαθολογία


Το βιβλίο του Paul Bennett είναι η πρώτη πλήρης και έγκυρη ευρωπαϊκή προσπάθεια θεώρησης του πεδίου της κλινικής ψυχολογίας και ψυχοπαθολογίας. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σύγχρονο σύγγραμμα, στο οποίο περιγράφονται ένα μεγάλο εύρος ερευνητικών δεδομένων και ο τρόπος με τον οποίο αυτά βρίσκουν εφαρμογή στην κλινική πρακτική.

Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη.

Στο πρώτο εξετάζονται με κριτικό τρόπο πολλά γενικά ζητήματα, όπως η έννοια της ψυχικής υγείας και της απόκλισης, τα κύρια και εναλλακτικά διαγνωστικά συστήματα που χρησιμοποιούνται για την ταξινόμηση των ψυχικών διαταραχών, και οι ψυχολογικοί, βιολογικοί και κοινωνικοί παράγοντες που συμβάλλουν στην ανάπτυξη των διαφόρων διαταραχών.

Διαστάσεις23χ16
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2010
ΣειράΚλινική Ψυχολογία - Ψυχοθεραπεία
Σελίδες866
ΣυγγραφέαςBennett, Paul
Συγγραφέας
Bennett, Paul
Ο Paul Bennett δίδαξε ως καθηγητής στα Πανεπιστήμια του Bristol και του Cardiff και σήμερα είναι Διευθυντής Έρευνας του Προγράμματος Εκπαίδευσης Υποψήφιων Διδακτόρων Κλινικής Ψυχολογίας του Bristol (συνδεδεμένου με τα Πανεπιστήμια Plymouth και Exeter). Έχει πλούσια εμπειρία ως κλινικός ψυχολόγος και είναι συγγραφέας αρκετών κλινικών εγχειριδίων, μεταξύ των οποίων και το γνωστό Clinical Health Psychology (Open University Press, 2000).

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Κλινική ψυχολογία και ψυχοπαθολογία

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 47,34€
  • 32,98€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 31,11€