-25% Gestalt με Ζωή

Gestalt με Ζωή

Είναι ένα βιβλίο γραμμένο για θεραπευτές και θεραπευόμενους.

Είναι ένα βιβλίο γραμμένο για κάθε άνθρωπο που θέλει να βρει τον τρόπο να φτάσει και να νιώσει την πλήρωση στη ζωή.

Είναι ένα βιβλίο γραμμένο με αγάπη και ενθουσιασμό για την Gestalt που, πέρα από θεραπευτική προσέγγιση, είναι κυρίως τρόπος ζωής.

Η Ζωή Γιαννακούρου επιδιώκει να παρουσιάσει τις βασικές αρχές της Gestalt και τις τεχνικές της θεραπευτικής διαδικασίας μέσα από παραδείγματα και προσωπική κατάθεση των δικών της εμπειριών. Μα περισσότερο από όλα επιδιώκει να μεταφέρει τη φιλοσοφία της Gestalt, η οποία είναι συνυφασμένη με το να νιώσει ο άνθρωπος το εύρος των συναισθημάτων της ζωής και έτσι να βιώσει την αγάπη και να φτάσει στην ολοκλήρωση.

Επικεντρώνεται ιδιαίτερα στη θεώρησή της ότι η σχέση μας με το τέλος, με τον θάνατο, καθορίζει την πορεία της ζωής μας. Σαν από την αρχή της ύπαρξής μας, από τη γέννησή μας, να συναντάμε το τέλος της, τον θάνατο, και αυτό να ζωγραφίζει όλο τον ενδιάμεσο χώρο που λέγεται "διαδικασία ζωής".

Όπως λέει και ο Έλιοτ "Ό, τι ονομάζουμε αρχή συχνά είναι το τέλος και το να δίνεις ένα τέλος είναι να κάνεις μια αρχή. Από το τέλος ξεκινάμε".

Σε αυτό το βιβλίο η Ζωή Γιαννακούρου παραθέτει την πολυπλοκότητα της ανθρώπινης φύσης στη διαχείριση και το βίωμα των συναισθημάτων της. Επικεντρώνεται κυρίως στη διαδικασία όπου ο άνθρωπος έρχεται σε επαφή με το περιβάλλον του με επίγνωση ότι η ολοκλήρωση αυτής της επαφής θα είναι και το τέλος της.

Όπως η ίδια συχνά λέει: "Περίεργο φαινόμενο η ζωή. Τεράστιες οι δυνατότητές της. Μα η βασική αλήθεια, η σκληρή, είναι ότι ζούμε μία φορά το κάθε της λεπτό. Και το σύνολο των λεπτών της είναι η τελική μας σύνθεση. Το πώς εμείς την περπατήσαμε τελικά. Μη αναστρέψιμο στο τέλος αυτό. Η στιγμή είναι αιώνια. Ο χρόνος είναι πεπερασμένος".

Διαστάσεις 24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 2018
Σελίδες 256
Συγγραφέας Γιαννακούρου Ζωή

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Gestalt με Ζωή

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 21,20€
  • 15,90€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 15,00€