-25% Θεραπεία Gestalt

Θεραπεία Gestalt


Η θεραπεία Gestalt αναπτύσσεται σταθερά τα τελευταία 50 χρόνια στην Αμερική αλλά και στην Ευρώπη. Αυτή την εποχή χρησιμοποιείται στην ατομική, ομαδική και οικογενειακή θεραπεία, στην προσωπική ανάπτυξη και σε κοινωνικούς, ιατρικούς και επαγγελματικούς οργανισμούς.

Αυτό το βιβλίο περιγράφει μια συγκεκριμένη γαλλική προσέγγιση: μια σύνθεση της γαλλικής κουλτούρας (που επηρεάστηκε ιδιαίτερα από την ψυχανάλυση) και μιας ενθαρρυντικής και διαδραστικής μεθόδου, με έμφαση στον κύκλο της επαφής, στην πρόκληση συναισθημάτων, στο σώμα και στο δεξιό ημισφαίριο του εγκεφάλου μας.

Απευθύνεται κυρίως σε αρχάριους και υπάρχοντες πελάτες ψυχοθεραπείας: συνοψίζει την κεντρική φιλοσοφία της προσέγγισης και τις βασικές τεχνικές για τον εμπλουτισμό της επαφής. Περιλαμβάνει σκίτσα, διαγράμματα, ευρετήριο, γλωσσάριο και βιβλιογραφία, στοιχεία που συνιστούν ένα εύχρηστο εργαλείο. Εξηγεί, επίσης, με εύκολο τρόπο, τις πιο πρόσφατες ανακαλύψεις σχετικά με τον εγκέφαλο (νευροεπιστήμες), τα όνειρα και τη σεξουαλικότητα.
Είναι μια νέα, αισιόδοξη προσέγγιση των ανθρώπινων σχέσεων.

Το βιβλίο "Θεραπεία Gestalt" κυκλοφορεί στα Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Πορτογαλικά, Ρωσικά, Ουκρανικά, Ρουμανικά, Λετονικά, Σκοπιανά, ιαπωνικά (και αναμένεται να μεταφραστεί σε πολλές άλλες γλώσσες).

«Ο Serge Ginger μας προσφέρει ένα σπάνιο δώρο: ένα έργο που συνδυάζει την παραδοσιακή και τη σύγχρονη γαλλική θεραπεία Γκεστάλτ με την ψυχαναλυτική κατανόηση και τη σύγχρονη έρευνα στις νευροεπιστήμες.  Αλλά όχι λόγω ιδιοσυγκρασίας: λόγω γνώσης και σοφίας, που αποκτήθηκαν από τη θέση του ως κορυφαίου διεθνή εισηγητή και υπέρμαχου της Γκεστάλτ, αλά και ως περιζήτητου δασκάλου στην Ευρώπη, τη Ρωσία, την Ιαπωνία και την Αμερική. Το γεγονός ότι μπορεί να παρουσιάσει το έργο του με τόσο ευανάγνωστο τρόπο, μας διαβεβαιώνει ότι ακόμα και όσοι έχουν περιορισμένες γνώσεις στο πεδίο, θα ανταμειφθούν πλουσιοπάροχα από αυτό το βιβλίο».
(Andrian M. Rhodes, Αντιπρόεδρος Βρετανικού Συμβουλίου Ψυχοθεραπείας)

Διαστάσεις 21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/12/2010
Σελίδες 212
Συγγραφέας Ginger, Serge

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Θεραπεία Gestalt

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 16,00€
  • 11,94€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 11,27€