-25% Εισαγωγή στην ψυχολογία

Εισαγωγή στην ψυχολογία

Η πρώτη ενότητα του έργου Εισαγωγή στην Ψυχολογία καλύπτει τις Βιολογικές, Αναπτυξιακές και Συμπεριφοριστικές Προσεγγίσεις της Ψυχολογίας, καθώς και τον τομέα της Γνωστικής Ψυχολογίας. Στην ενότητα αυτή περιλαμβάνονται ενδεικτικά κεφάλαια όπως: "Η Επιστήμη της Ψυχολογίας", "Βιολογικές Βάσεις της Συμπεριφοράς", "Ανάπτυξη", "Μάθηση", "Αντίληψη", "Μνήμη", "Σκέψη", "Γλώσσα" κ.λπ.

Η δεύτερη ενότητα παρέχει μια ευρεία επισκόπηση του χώρου της Κοινωνικής και Κλινικής Ψυχολογίας. Η παρουσίαση των θεμάτων ισορροπεί επιτυχημένα ανάμεσα στη βασική εισαγωγή και σε μια βαθύτερη εξέταση του χώρου με αναφορές στις ερευνητικές μεθόδους. Το πρώτο μέρος της ενότητας αναφέρεται στην Κοινωνική Ψυχολογία. Ξεκινάει με τη διερεύνηση του τρόπου με τον οποίο η σκέψη, τα συναισθήματα και η συμπεριφορά των ατόμων επηρεάζονται από την παρουσία των άλλων. Το δεύτερο μέρος της ενότητας αναφέρεται στην Κλινική Ψυχολογία. Αναπτύσσονται οι κυριότερες ψυχοθεραπευτικές σχολές και γίνεται μια συζήτηση σχετικά με την κλινική έρευνα, την ψυχοθεραπευτική πράξη και το μέλλον της.

Με το έργο αυτό καλύπτεται πλήρως ένα μεγάλο κενό στο χώρο της ελληνικής βιβλιογραφίας στη σύγχρονη Ψυχολογία, με ένα έργο, μάλιστα, γραμμένο από Έλληνες ψυχολόγους και ειδικά προσαρμοσμένο στις διδακτικές ανάγκες των Ελλήνων φοιτητών.
Διαστάσεις 24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/10/2011
Σειρά Ψυχολογία
Σελίδες 572
Συγγραφέας Συλλογικό έργο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Εισαγωγή στην ψυχολογία

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 55,00€
  • 41,25€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 38,92€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα