-15% Κοινωνική εργασία και ψυχική υγεία

Κοινωνική εργασία και ψυχική υγεία

Ο παρών τόμος αποτελεί μια συλλογή άρθρων από ερευνητές στο πεδίο της κοινωνικής πρόνοιας, κοινωνικούς λειτουργούς, ψυχιάτρους, ψυχολόγους, εργοθεραπευτές, νοσηλευτές και επισκέπτες υγείας, οι οποίοι συμβάλλουν στην αποτύπωση οργανωτικών, θεσμικών, επαγγελματικών και κοινωνικών όψεων του ρόλου της κοινωνικής εργασίας στον χώρο της ψυχικής υγείας.

Σκοπός του συλλογικού τόμου είναι η αποτύπωση διαφορετικών όψεων της κοινωνικής εργασίας στον χώρο της ψυχικής υγείας, η κατάδειξη της πολυπλοκότητας και της προστιθέμενης αξίας της αλλά και η ανάδειξη προβληματικών πεδίων που μπορούν να συνεισφέρουν στον επιστημονικό και επαγγελματικό διάλογο στο πεδίο της ψυχικής υγείας.

Το βιβλίο ενδείκνυται ως εκπαιδευτικό εγχειρίδιο για φοιτητές σε τμήματα Κοινωνικής Εργασίας, Νοσηλευτικής, Εργοθεραπείας και συναφών ειδικοτήτων και φιλοδοξεί να αποτελέσει βασικό εργαλείο των κοινωνικών λειτουργών στην προσέγγιση και περαιτέρω εμβάθυνση της άσκησης κοινωνικής εργασίας στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας.
Διαστάσεις 24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/02/2014
Σελίδες 392
Συγγραφέας Συλλογικό έργο

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Κοινωνική εργασία και ψυχική υγεία

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 32,00€
  • 27,20€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 25,66€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα