-25% Στη σκακιέρα της καριέρας

Στη σκακιέρα της καριέρας

ΠΩΣ γίνεται, την ίδια στιγμή που υπάρχει τόσο υψηλή ανεργία, να μένουν κενές θέσεις σε πολλές εταιρείες;
ΓΙΑΤΙ ενώ έχεις πολλά προσόντα, δε σε καλούν για συνέντευξη;
ΠΟΥ ψάχνουν πλέον οι εργοδότες να βρουν σε ένα υποψήφιο στέλεχος;
ΠΟΤΕ είναι η κατάλληλη στιγμή για να κυνηγήσεις μια θέση που σε ενδιαφέρει;

Βασικά και δύσκολα ερωτήματα που απασχολούν χιλιάδες ανθρώπους όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως. Η εποχή που απλά έστηνες ένα τυπικό βιογραφικό και το έστελνες για να βρεις δουλειά ανήκει πλέον στο παρελθόν. Στο βιβλίο αυτό, θα βρεις όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές για να κάνεις μια εύστοχη αναζήτηση εργασίας αλλά και τις έξυπνες κινήσεις που θα σε μεταμορφώσουν σε έναν αξιόλογο υποψήφιο για τη θέση που αναζητάς, σε όποιον κλάδο και αν απευθύνεσαι. Με απλό λόγο, στοχευμένα παραδείγματα και έγκυρα δεδομένα, διαφοροποιήσου έναντι των υπολοίπων που απλά αντιγράφουν ξεπερασμένες συνταγές και οδηγίες από το διαδίκτυο.
Στη μακροχρόνια εμπειρία και την τεχνογνωσία των συγγραφέων και της επιστημονικής τους ομάδας, περισσότεροι από 130.000 μαθητές, νέοι και επαγγελματίες εμπιστευθήκαν τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους επιλογές σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Ως σύμβουλοι σταδιοδρομίας έχουν διενεργήσει έρευνες και μελέτες, οι οποίες έχουν δημοσιευθεί σε πολλά Μ.Μ.Ε. ενώ συνεργάζονται με γνωστά τηλεοπτικά και ειδησεογραφικά μέσα αλλά και πλήθος εκπαιδευτικών φορέων και εταιρειών σε θέματα επαγγελματικού προσανατολισμού και εκπαίδευσης. Μέσω της πολυετούς δράσης τους στον κλάδο του επαγγελματικού προσανατολισμού, έχουν βοηθήσει πολυεπίπεδα, σε θέματα σπουδών και καριέρας νέους ανθρώπους και ως προσκεκλημένοι ομιλητές σε δεκάδες συνέδρια και μεγάλα events (TEDx, Πανόραμα Επιχειρηματικότητας κ.ά.) εμπνέουν χιλιάδες συμμετέχοντες κάθε χρόνο από ολόκληρη την Ελλάδα να στήσουν ένα πολύτιμο πλάνο σπουδών και καριέρας και να ξεκλειδώσουν το μέλλον τους.
Συνθέτοντας υλικό, εμπειρίες και καινοτόμες προσεγγίσεις, ετοίμασαν αυτό τον πολύτιμο οδηγό που θα σας βοηθήσει να χτίσετε τη δική σας καριέρα και θα σας ενισχύσει στην αγορά εργασίας. Ένα βιβλίο που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με διαφορετικό τρόπο την αναζήτηση εργασίας και να κερδίσετε τις εντυπώσεις σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει ταχύτατα, πολυεπίπεδα και μακριά από οποιαδήποτε τεχνική και ξεπερασμένη συνταγή του παρελθόντος!

Εύρεση Εργασίας, Σύνταξη Βιογραφικού, Επαγγελματική Συμβουλευτική, Κοινωνικά Δίκτυα και Αναζήτηση Εργασίας είναι πεδία τα οποία θα βρείτε κατά την ανάγνωση του βιβλίου..
Διαστάσεις 21χ14
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/06/2018
Σελίδες 216
Συγγραφέας Κότιος, Κωνσταντίνος

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Στη σκακιέρα της καριέρας

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 15,90€
  • 11,93€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 11,25€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα