-15% Βασική ψυχοφαρμακολογία για ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές

Βασική ψυχοφαρμακολογία για ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές


Σ' αυτό το βιβλίο παρουσιάζεται με έναν εξαιρετικά ελκυστικό και σαφή τρόπο ένα τμήμα της θεραπείας των ψυχικών διαταραχών. Ο άρτιος τρόπος γραφής και ανάπτυξης του αντικειμένου το κάνουν ευχάριστο στο διάβασμα, εύκολο στην κατανόηση, ακόμα και μελέτη, από μη εξοικειωμένους με την ψυχοφαρμακολογία θεραπευτές. Η φαρμακοθεραπεία και η ψυχοθεραπεία χορηγούνται από διαφορετικούς συνήθως επαγγελματίες ψυχικής υγείας αλλά απευθύνονται σε έναν και μοναδικό ασθενή. Η γνώση βασικών ψυχοθεραπευτικών αρχών από τους ψυχίατρους και ψυχοφαρμακολογίας από άλλους κλινικούς ή επαγγελματίες ψυχικής υγείας είναι απαραίτητη όσο ποτέ προηγουμένως, για την καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση τόσο σύνθετων ίφαινομένων όπως είναι οι ψυχικές διαταραχές.

(Φίλιππος Γουρζής, Επίκουρος Καθηγητής Ψυχιατρικής, Πανεπιστήμιο Πατρών)

Το βιβλίο αυτό αποτελεί μία εξαιρετική επισκόπηση της ψυχοφαρμακολογίας τόσο για όσους έχουν ιατρική εκπαίδευση, όσο και για όσους δεν έχουν. Προσφέρει σημαντικές, έγκυρες και επικαιροποιημένες πληροφορίες, με απλό, κατανοητό και εύληπτο τρόπο και είναι προσαρμοσμένο για να καλύψει τις ανάγκες των επαγγελματιών ψυχικής υγείας στην Ελλάδα,

Επιπλέον, οι επιμελητές της ελληνικής έκδοσης έχουν φροντίσει να συμπεριλάβουν εύχρηστα παραρτήματα στα οποία παρατίθενται οι εμπορικές ονομασίες των φαρμάκων στην Ελλάδα και οι κύριες εγκεκριμένες ενδείξεις τους, καθώς και ένα εκτενές αγγλοελληνικό γλωσσάριο όρων φαρμακολογίας-ψυχοφαρμακολογίας που μπορεί να φανεί χρήσιμο σε κάθε ενδιαφερόμενο."

(Σοφία Τριλίβα, Επίκουρη Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας, Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης)

Διαστάσεις24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2008
Σελίδες359
ΣυγγραφέαςSinacola, Richard S.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Βασική ψυχοφαρμακολογία για ψυχολόγους και ψυχοθεραπευτές

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 40,38€
  • 34,52€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 32,57€