-15% Η ανάπτυξη του ανθρώπου

Η ανάπτυξη του ανθρώπου

Η ανάπτυξη του ανθρώπου ξεκινάει με τη σύλληψη και ολοκληρώνεται με το θάνατο. Μέχρι σήμερα υπήρχε ένα κενό στην Ελληνική βιβλιογραφία, καθώς κανένα βασικό εγχειρίδιο αναπτυξιακής ψυχολογίας, δεν περιελάμβανε όλες τις φάσεις της ανάπτυξης.

Η μετάφραση του παρόντος βιβλίου "Η ανάπτυξη τον ανθρώπου" των Craig και Baucum, θεωρήθηκε σημαντική για την κάλυψη αυτού του κενού. Επιδοθήκαμε στο εγχείρημα τούτο έχοντας επίγνωση των δυσκολιών που θα παρουσίαζε η απόδοση των όρων και των εννοιών στην ελληνική γλώσσα, θεωρούμε ότι το όφελος που προκύπτει από την παρουσία του βιβλίου αυτού στην ελληνική βιβλιογραφία αντισταθμίζει τις υστερήσεις και αστοχίες που πιθανόν να υπάρχουν στις αποδόσεις που επιλέξαμε. Ευελπιστούμε ότι οι αναγνώστες θα συμβάλουν στην βελτίωση του εγχειριδίου αυτού σε επόμενη έκδοση.

Η μετάφραση και έκδοση του βιβλίου αυτού στη γλώσσα μας αποτελεί ένα πολύτιμο βοήθημα για τους έλληνες φοιτητές ψυχολογίας, ιατρικής, παιδαγωγικών σχολών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφοκόμων, καθώς επίσης, για τους εκπαιδευτικούς, επαγγελματίες της ψυχικής υγείας, ψυχολόγους, ψυχιάτρους και κοινωνικούς λειτουργούς. Από τη μελέτη του βιβλίου μπορούν να ωφεληθούν και οι γονείς, καθώς διαβάζεται ευχάριστα από κάθε μητέρα και πατέρα και θα τους οδηγήσει να κατανοήσουν τις γνωστικές και συναισθηματικές διεργασίες που συντελούνται σε όλη τη διάρκεια της ζωής των ατόμων.

Το βιβλίο θα εκτιμήσει ακόμη και κάθε αναγνώστης ο οποίος επιθυμεί να κατανοήσει την αναπτυξιακή διαδικασία, θα διαπιστώσει ότι, παρότι έχει συντελεστεί σημαντική πρόοδος στη γνώση μας για την πολυπλοκότητα και την πολυδιάστατη φύση της αναπτυξιακής διαδικασίας, η ανθρώπινη ανάπτυξη παραμένει ακόμα εν πολλοίς ανεξιχνίαστη και πληθώρα ερωτημάτων παραμένουν αναπάντητα. Το εισαγωγικό αυτό βιβλίο, μπορεί ακόμα να αποτελέσει έναυσμα για περαιτέρω μελέτες στην περιοχή της αναπτυξιακής ψυχολογίας, οι οποίες, θα συμβάλλουν στην καλύτερη εξασφάλιση της ψυχικής υγείας των βρεφών, των παιδιών, των ενηλίκων αλλά και των ατόμων της τρίτης ηλικίας. [...]

(από τον πρόλογο στην ελληνική έκδοση)
Αριθμός Τόμου 1
Διαστάσεις 24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/01/2007
Σειρά Ψυχολογία
Σελίδες 792
Συγγραφέας Craig, Grace J.
Τόμοι 2

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η ανάπτυξη του ανθρώπου

  • 0  
  • Εσείς, έχετε διαβάσει το βιβλίο;
    Εάν ναι, θα το συστήνατε σε άλλους αναγνώστες;
  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 77,91€
  • 66,22€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 62,48€

Εγγραφή στο Newsletter

Ενημερωθείτε για τα άρθρα της εβδομάδας, για σεμινάρια και άλλες δράσεις που αφορούν αποκλειστικά την Ψυχολογία και την Ψυχική Υγεία.

Ενδιαφέροντα