-17% Η ψυχοθεραπεία και η αναζήτηση της ευτυχίας

Η ψυχοθεραπεία και η αναζήτηση της ευτυχίας

Η κρυφή λαχτάρα που φέρνει τους ανθρώπους στην ψυχοθεραπεία συχνά πηγάζει από την απελπισμένη επιθυμία τους για ευτυχία. Τι πρέπει, επομένως, να κάνουν οι ψυχοθεραπευτές; Να παραβλέπουν, να ερμηνεύουν ή να αμφισβητούν αυτή την επιθυμία; Και τι μας δείχνει η εμμονή μας για ευτυχία σχετικά με τη σύγχρονη κουλτούρα και το ρόλο του ψυχοθεραπευτή;

Στο βιβλίο αυτό, η Emmy van Deurzen καταπιάνεται με το θέμα-ταμπού του ηθικού ρόλου των ψυχοθεραπευτών και των συμβούλων. Διερευνώντας το πότε και το γιατί θέσαμε ως στόχο της ζωής μας να είμαστε ευτυχισμένοι, διερωτάται σχετικά με το νόημα της ζωής.

Στο βιβλίο "Η ψυχοθεραπεία και η αναζήτηση της ευτυχίας" επιχειρεί να προσδιορίσει σε τι συνίσταται το "ευ ζην" και πώς οι ψυχοθεραπευτές μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες τους να ζήσουν καλά και όχι απλώς να κυνηγούν την ευτυχία.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από το βιβλίο η ψυχοθεραπεία και η αναζήτηση της ευτυχίας.

Διαστάσεις24χ16
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2011
ΣυγγραφέαςDeurzen, Emmy van
Συγγραφέας
Deurzen, Emmy van
H Emmy van Deurzen είναι Καθηγήτρια Ψυχοθεραπείας στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Schiller, για λογαριασμό του οποίου διευθύνει τη Νέα Σχολή Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής στο Λονδίνο. Είναι συν-διευθύντρια του Κέντρου Μελετών για τη Βία και τη Συμφιλίωση στο Πανεπιστήμιο του Sheffield όπου εξασκεί επίσης και ιδιωτικά το επάγγελμα. Υπήρξε ιδρύτρια της Εταιρίας Υπαρξιακής Ανάλυσης και είναι συγγραφέας αρκετών βιβλίων γύρω από την υπαρξιακή ψυχοθεραπεία και τη συμβουλευτική.
ΜεταφραστήςΤρυπαναγνωστοπούλου, Σοφία

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Η ψυχοθεραπεία και η αναζήτηση της ευτυχίας

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 28,00€
  • 23,32€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 22,00€