-25% Χωρίς αμφιβολία!

Χωρίς αμφιβολία!


Το "Χωρίς αμφιβολία" αφηγείται την ιστορία της Άννας, ενός 10χρονου κοριτσιού με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή.
Δίνοντας στην Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή το όνομα Αμφιβολία, η Άννα αφηγείται σε πρώτο πρόσωπο, με τρόπο άμεσο και αυθεντικό, την πραγματικότητα ενός παιδιού που ζει καθημερινά με τη διαταραχή. Η ιστορία της Άννας παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τις ζωγραφιές ενός παιδιού και απευθύνεται στις καρδιές των παιδιών με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή, θέλοντας να κερδίσει το ενδιαφέρον και την εμπιστοσύνη τους. Το μήνυμα που μεταδίδει είναι ένα μήνυμα αισιοδοξίας και νίκης. Κάθε παιδί με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή μπορεί να καταφέρει να έρθει αντιμέτωπο μαζί της και να διεκδικήσει πίσω τη ζωή του.

Η ιστορία είναι βασισμένη στο θεωρητικό υπόβαθρο της Γνωσιακής-Συμπεριφοριστικής Θεραπείας, η οποία είναι η θεραπεία εκλογής για άτομα κάθε ηλικίας με Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή.
Στον γονέα το βιβλίο αυτό δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσει έναν διάλογο με το παιδί του πάνω σε ένα ευαίσθητο και δύσκολο θέμα. Για τον ειδικό ψυχικής υγείας, το παρόν βιβλίο είναι ένας φιλικός προς το παιδί πρακτικός οδηγός ψυχοεκπαίδευσης για την Ιδεοψυχαναγκαστική Διαταραχή και με αυτόν τον τρόπο μπορεί να βοηθήσει στην προετοιμασία των παιδιών για τη θεραπευτική διαδικασία.

Η αφήγηση θεραπευτικών ιστοριών στην ψυχοθεραπεία παιδιών είναι μία πρακτική που γνωρίζει μεγάλη αποδοχή διεθνώς καθώς αποτελεί ένα μέσο προσφιλές και οικείο στα παιδιά. Το βιβλίο αυτό έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην ελληνική βιβλιογραφία.

Διαστάσεις 20χ24
Ημερομηνία Κυκλοφορίας 01/10/2016
Σελίδες 48
Συγγραφέας Λιαμάκη, Γκόλφω

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Χωρίς αμφιβολία!

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • Προσωποποιημένη Συμβουλευτική για τις αγορές σας, από Εξειδικευμένη Ομάδα Εξυπηρέτησης.
  • 12,90€
  • 9,68€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 9,13€