-25% Γνωστική συμπεριφορική θεραπεία

Γνωστική συμπεριφορική θεραπεία


Η γνωστική συμπεριφορική θεραπεία (ΓΣΘ) έχει ένα καλά επεξεργασμένο θεωρητικό υπόβαθρο και τεκμηριωμένη τυπική θεραπευτική διεργασία. Φαίνεται, ωστόσο, ότι εμφανίζονται συνεχώς νέες εξειδικευμένες θεωρητικές διατυπώσεις και πρωτότυπες τεχνικές. Αυτές οι νέες θεραπευτικές εξελίξεις στη ΓΣΘ αποτελούν τον πυρήνα αυτού του βιβλίου.

Πρωτοπόροι ερευνητές και κλινικοί, οι οποίοι είναι επίσης και καταξιωμένοι ειδήμονες στην εφαρμογή της ΓΣΘ, παρουσιάζουν όλη την εμπειρία τους, καθώς επίσης και τις πιο κατάλληλες και σύγχρονες τεχνικές για μια ποικιλία συγκεκριμένων διαταραχών.

Τα θέματα που καλύπτονται στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνουν:

  • Τη διαχείριση της μείζονος κατάθλιψης, της αυτοκτονικής συμπεριφοράς και της διπολικής διαταραχής.
  • Τη θεραπεία των αγχωδών διαταραχών, όπως η διαταραχή πανικού, η ψυχαναγκαστική καταναγκαστική διαταραχή και η γενικευμένη αγχώδης διαταραχή. Την εφαρμογή της ΓΣΘ στις διαταραχές πρόσληψης τροφής και τις διαταραχές προσωπικότητας και, ειδικότερα, τη μεταιχμιακή διαταραχή προσωπικότητας.
  • Την εφαρμογή της ΓΣΘ σε ειδικούς πληθυσμούς, όπως ζευγάρια και οικογένειες ή παιδιά και εφήβους.

Το βιβλίο "Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία: Ένας οδηγός για την κλινική πράξη" είναι προσανατολισμένο στην κλινική πρακτική και εστιασμένο στις τεχνικές της θεραπείας, που, εφαρμοσμένες με τον κατάλληλα ευέλικτο τρόπο, θα βοηθήσουν τον κλινικό να γίνει περισσότερο ικανός και αποτελεσματικός στην εφαρμογή της γνωστικής συμπεριφορικής θεραπείας, θα είναι πολύτιμο στους κλινικούς, τους ερευνητές και τους ειδικούς της ψυχικής υγείας.

Διαστάσεις24χ17
Ημερομηνία Κυκλοφορίας2010
ΣειράΨυχιατρική / Ψυχοθεραπεία
Σελίδες456
ΣυγγραφέαςΣυλλογικό έργο
ΥποσειράΒιβλιοθήκη της Ψυχοθεραπείας

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

Γνωστική συμπεριφορική θεραπεία

  • Δωρεάν Μεταφορικά: Για αγορές προϊόντων συνολικής αξίας 40€ ευρώ και άνω
  • 32,61€
  • 24,45€
  • Χωρίς ΦΠΑ: 23,06€