Ομάδα σούπερ ήρωες: συναισθηματική και κοινωνική ανάπτυξη παιδιών

Η εκδήλωση αυτή έχει λήξει! Αναζητήστε παρόμοια εκδήλωση στην κατηγορία Ομάδες υποστήριξης, σεμινάρια ψυχολογίας

Ομάδα συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης παιδιών

Τι σημαίνει να είναι κάποιος ή κάποια σούπερ ήρωας ή σούπερ ηρωίδα; Τι σημαίνει να είναι κάποιος ή κάποια σούπερ ήρωας ή σούπερ ηρωίδα; Είναι μόνο οι φανταστικές ικανότητες που γνωρίζουμε από τα comics ή υπάρχει κάτι περισσότερο;

Τι γνωρίζουν οι σούπερ ήρωες για τα συναισθήματα, πώς τα διαχειρίζονται; Τι κάνουν όταν έχουν μια δύσκολη μέρα; Πώς είναι με τους φίλους καιτις φίλες τους; Είναι όλοι ίδιοι μεταξύ τους και με τις ίδιες δυνάμεις, και αν όχι...πειράζει; Τι μπορούν να μας μάθουν για όλα αυτά;

Εξερεύνηση συναισθημάτων

Ποιες είναι οι δικές μας ικανότητες και μήπως τελικά, είμαστε όλοι σούπερ ήρωες και σούπερ ηρωίδες και απλά...το έχουμε ξεχάσει; Στις συναντήσεις μας θα εξερευνήσουμε τα συναισθήματα ώστε να αναγνωρίζουμε και να αποδεχόμαστε τόσο τα δικά μας συναισθήματα, όσο και να ανταποκρινόμαστε με ενσυναίσθηση στα συναισθήματα των ανθρώπων γύρω μας.

Θα θυμηθούμε παλιές και θα ανακαλύψουμε νέες δυνατότητές μας που ίσως δεν ξέραμε ότι κρύβουμε μέσα μας σαν θησαυρούς. Μέσα από βιωματικές δραστηριότητες, παιχνίδια και έχοντας παρέα μας σούπερ ήρωες και σούπερ ηρωίδες, κάθε φορά θα ''ταξιδεύουμε'' σε νέα μέρη και νέες ανακαλύψεις.

Μια ομάδα συναισθηματικής και κοινωνικής ανάπτυξης, μοναδική όπως οκαθένας μας, που εστιάζει σε θέματα που αφορούν όλα τα παιδιά και απασχολούν τους γονείς, με τρόπο τρυφερό, δημιουργικό και παιχνιδιάρικο για εκείνα. Η ομάδα απευθύνεται σε παιδιά 5-12 χρονών, τα οποία χωρίζονται σε μικρότερα γκρουπ ανά ηλικία. Οι συναντήσεις της κάθε ομάδας πραγματοποιούνται 1 φορά/εβδομάδα.

Υπεύθυνη ομάδας:

Βανέσσα Χατζηαντωνάκη, BSc Psychology, Εκπ.Ψυχοθεραπεύτρια, Ειδ. Θεραπευτικού Παιχνιδιού

Χώρος:

Κέντρο ψυχικής υγείας, Find your happy, Αρτέμιδος 8 & Λαοδίκης, 16674 Γλυφάδα, 2108949863

Συνοπτικές Πληροφορίες

Έναρξη 08-10-2020 5:30 pm
Θέσεις Ν/Α
Κόστος -
Τόπος διεξαγωγής Find your happy

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

We are no longer accepting registration for this event

Location Map