Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Σκυλιά και λύκοι» της Ιρέν Νεμιρόφσκι και μετάφρασης Έφης Κορομηλά.

Ένα διαμάντι της κλασικής λογοτεχνίας με αυτοβιογραφικά στοιχεία της εβραίας συγγραφέως που θανατώθηκε στα τριάντα εννέα της χρόνια, αλλά πρόλαβε ν' αφήσει πίσω της ένα θησαυρό.
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Νικώ τον πανικό» της Κατερίνας Αγγελή.

Μια σκιτσοϊστορία για τις κρίσεις πανικού ή, αλλιώς, μια ιστορία τρόμου σε τέσσερις πράξεις: η ζωή πριν τον πανικό, η ζωή με τον πανικό, στα βάθη του φόβου και της απόγνωσης, η απόφαση να πάρω την κατάσταση στα χέρια μου, και η ευτυχής πλην όμως ρεαλιστική κατάληξη αυτής της μάχης...
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Pr8ject -Η Αφύπνιση-» της Αγγελικής-Χριστίνας Κρίµπαλη.

Ένα ανατρεπτικό βιβλίο που ξεπερνά τα καθιερωµένα! Ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρηµα που παρακάµπτει τα δύσκαµπτα ψυχολογικά όρια & τις έννοιες. Με µουσική στους τίτλους, έντονες λέξεις, πλαισιωµένες φράσεις, µελωδία στο background.
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Thin Positive» του Ευάγγελου Ζουμπανέα.

Ένα βιβλίο γεμάτο μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής.
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Εκπαιδεύοντας τα παιδιά» του Naouri Aldo.

Ένα βιβλίο με το οποίο, ο διάσημος παιδίατρος, προσπαθεί να βοηθήσει τους γονείς στην ανατροφή και διαπαιδαγώγηση των παιδιών.
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Σπάζοντας τα δεσμά της γυναικείας κατάθλιψης» της Αλεξάνδρας Δ. Πενταράκη.

Ένα μοναδικό εύχρηστο εγχειρίδιο από τεχνικές και συμβουλές, που μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε γυναίκα.
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Μέθοδοι Έρευνας στην Ειδική Αγωγή» των Ηλία Αβραμίδη και Ευφροσύνης Καλύβα.

Θεωρία και Εφαρμογές.
Ένα βιβλίο που φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο οδηγό για μελλοντικούς ερευνητές του χώρου.
Δηλώστε συμμετοχή!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :