Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Αναστατωμένοι έφηβοι... Αναστατωμένοι γονείς» των Ντανιέλ Μαρσελλί, Γκυγμέτ ντε Λα Μπορί και μετάφραση Μελίνας Καρακώστα.

Απαντήσεις ειδικών σε ερωτήσεις γονέων.
Ένα βιβλίο για γονείς που δε μοιάζει με άλλο οδηγό.
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Εξάρτηση και Εξαρτήσεις» του Σπύρου Παπαντριανταφύλλου.

Όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για τις εξαρτήσεις.
Ένα βιβλίο βοήθημα για τον επαγγελματία σύμβουλο και το ευρύ κοινό
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Pr8ject -Η Αφύπνιση-» της Αγγελικής-Χριστίνας Κρίµπαλη.

Ένα ανατρεπτικό βιβλίο που ξεπερνά τα καθιερωµένα! Ένα Αυτογνωσιακό Ψυχολογικό Μυθιστόρηµα που παρακάµπτει τα δύσκαµπτα ψυχολογικά όρια & τις έννοιες. Με µουσική στους τίτλους, έντονες λέξεις, πλαισιωµένες φράσεις, µελωδία στο background.
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Gestalt με Ζωή» της Ζωής Γιαννακούρου.

Είναι ένα βιβλίο γραμμένο για θεραπευτές και θεραπευόμενους.
Είναι ένα βιβλίο γραμμένο για κάθε άνθρωπο που θέλει να βρει τον τρόπο να φτάσει και να νιώσει την πλήρωση στη ζωή.
Είναι ένα βιβλίο γραμμένο με αγάπη και ενθουσιασμό για την Gestalt που, πέρα από θεραπευτική προσέγγιση, είναι κυρίως τρόπος ζωής.
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, δύο αντίτυπα του αυτοβιογραφικού βιβλίου: «Ανορεκτικά Όνειρα» της Κίκκα Ουζουνίδου.

“Είμαι η Κίκκα και περπάτησα τον μοναχικό δρόμο της ψυχογενούς βουλιμίας για επτά χρόνια. Έκανα περισσότερες από δέκα χιλιάδες φορές εμετό και είδα τα παιδικά μου όνειρα σκελετωμένα, σχεδόν νεκρά...
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, ένα αντίτυπο του βιβλίου: «Η Απάντηση» των Allan και Barbara Pease. Όταν η ζωή του Allan και της Barbara καταστράφηκε, αυτοί στράφηκαν στην επιστήμη για να μάθουν πώς θα μετατρέψουν την αποτυχία τους σε επιτυχία. Ανακάλυψαν νέες μελέτες για τον εγκέφαλο, που δείχνουν πώς μπορούμε να αναμορφώσουμε τον τρόπο σκέψης μας, ώστε να εστιάζουμε σωστά στα πράγματα, να αξιοποιούμε το μέγιστο του δυναμικού μας και να αρπάζουμε πάντα τη μεγάλη ευκαιρία που βρίσκεται πίσω από κάθε δυσκολία!
Δηλώστε συμμετοχή!

Η Πύλη Ψυχολογίας Psychology.gr προσφέρει με κλήρωση, δύο αντίτυπα του βιβλίου: «Είσαι το Σύμπαν» των Deepak Chopra και Μηνά Καφάτου. Σε αυτό το πρωτοποριακό βιβλίο, ο Deepak-Chopra ενώνει τις δυνάμεις του με τον κορυφαίο φυσικό Μηνά Καφάτο για να υποστηρίξουν ότι η επιστήμη πρέπει να υιοθετήσει νέες μεθόδους για να απαντήσει σε μερικά βασικά ερωτήματα
Δηλώστε συμμετοχή!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :