Ενότητα με προσκλήσεις για συμμετοχή σε έρευνες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές. Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας!

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν. Είναι αυτονόητο πως κείμενα που περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.

Η έρευνα αποτελεί μείζονος σημασίας δραστηριότητα για την προαγωγή της γνώσης. Παράλληλα, είναι κι ένα κομμάτι στο οποίο πολλοί φοιτητές και πολλές φοιτήτριες καλούμαστε να εκπαιδευτούμε κατά τη διάρκεια των σπουδών μας.

Η παρούσα έρευνα του κύριου Μεϊμέτη Νεκτάριου με επότρια την κυρία Ρουμάνη Δάφνη αφορά την μελέτη για την Πολυπραγμοσύνη-Multitasking. H συγκεκριμένη μελέτη έχει ως στόχο την διερεύνηση της σχέσης μεταξύ του μορφωτικού επιπέδου και της απόδοσης σε έργο πολυπραγμοσύνης. Η μελέτη διαρκεί περίπου 10-15 λεπτά και μπορούν να συμμετέχουν άτομα 18-30 ετών και 50+ ετών.

Η παρούσα έρευνα της Δώρας Ρούση πραγματοποιείται στα πλαίσια της διπλωματικής μου εργασίας στο Τμήμα Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σας παρουσιάζουμε την έρευνα με θέμα «Οι ψυχοπαθολογικές επιπτώσεις: Κατάθλιψη, άγχος και στρες, από την προβληματική χρήση του Instagram και η ύπαρξη για Νομοφοβία στην νεαρή ενηλικίωση».

Η έρευνα εκτελείται στα πλαίσια διπλωματικής διατριβής από την φοιτήτρια Παναγιώτα Μαστροσαββάκη του μεταπτυχιακού προγράμματος «Κοινωνική Αναπτυξιακή Ψυχολογία» στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Κύπρου.

Καλείστε να συμμετάσχετε στην παρακάτω ερευνητική μελέτη της Νταφούλη Ειρήνης, προπτυχιακής φοιτήτριας στο Ελληνόφωνο τμήμα Ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, που έχει ως θεματικό της επίκεντρο τους τύπους διαπαιδαγώγησης των γονέων και της επίδρασης που αυτοί ασκούν στη μεταγενέστερη προσαρμογή των παιδιών στην πανεπιστημιακή ζωή.

Είσαι φοιτητής; Σε προσκαλούμε να συμμετάσχεις ανώνυμα στη διαδικτυακή έρευνα που μελετά την ευζωία των φοιτητών και τη σχέση της με τα ατομικά χαρακτηριστικά.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ