Ενότητα με προσκλήσεις για συμμετοχή σε έρευνες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές. Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας!

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν. Είναι αυτονόητο πως κείμενα που περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.

Η Μαρία Κατσή είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια ψυχολογίας του Aegean College στο πρόγραμμα BSc (Hons) Psychology Science του Canterbury Christ Church University της Αγγλίας.

Η παρούσα έρευνα διεξάγεται από τη φοιτήτρια του Προπτυχιακού Προγράµµατος στη Ψυχολογία του Αµερικάνικου Κολλεγίου Ελλάδος - Deree, Αικατερίνα Μουτσούλα, στα πλαίσια της εκπόνησης της διπλωµατικής εργασίας του Honors προγράµµατος.

Η παρούσα έρευνα αφορά επαγγελματίες ψυχολόγους. Η συμμετοχή σας σε αυτή την έρευνα θα παραμείνει ανώνυμη και οι πληροφορίες που θα δώσετε θα χρησιμοποιηθούν καθαρά για επιστημονικούς σκοπούς.

Το παρόν ερωτηματολόγιο αποτελεί μέρος της εργασίας του Λαέρτη Ανταλόπουλου, προπτυχιακού φοιτητή του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου ( Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ) που εκπονείται στο πλαίσιο του μαθήματος της Αναπτυξιακής Ψυχοπαθολογίας (διδάσκουσα: Α. Τουλουμάκου).

Ποιοι είναι οι λόγοι που κάποιος απιστεί σε μια ερωτική σχέση;
Αν είστε ενήλικας, από 36 μέχρι 65 ετών και δεν έχετε διαγνωστεί με κάποια ψυχική διαταραχή προσωπικότητας, καλείστε να συμμετάσχετε στην ερευνητική μελέτη που διεξάγεται από τον Γκότση Κωνσταντίνο, προπτυχιακό φοιτητή Ψυχολογίας του Aegean College.

Τα παρακάτω τρία ερωτηματολόγια θα χρησιμοποιηθούν για μία ποσοτική έρευνα σχετικά με το πως η συναισθηματική νοημοσύνη επηρεάζει την αυτο-αποτελεσματικότητα, πως η ενσυναίσθηση επηρεάζει την αυτο-αποτελεσματικότητα, αν η συναισθηματική νοημοσύνη επηρεάζει την ενσυναίσθηση. Και τέλος αν το γένος του ψυχοθεραπευτή παίζει κάποιον σημαντικό ρόλο.

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για τις ξένες γλώσσες και τις εκτελεστικές λειτουργίες, στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας δύο φοιτητριών του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :