Ενότητα με προσκλήσεις για συμμετοχή σε έρευνες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές. Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας!

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν. Είναι αυτονόητο πως κείμενα που περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.

Η έρευνα στοχεύει να διερευνήσει τις πιθανές κοινωνικο-ψυχολογικές επιδράσεις του νέου κορωνοϊού (COVID-19) στους κατοίκους της Ελλάδας.

Το Εργαστήριο Κινητικής Συμπεριφοράς και Αθλητικής Ψυχολογίας του ΤΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ, ενώνει τις δυνάμεις των συναδέλφων από άλλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης για την ανίχνευση και καταγραφή των επιδράσεων που η τρέχουσα κατάσταση δημιουργεί στην καθημερινότητα μιας οικογένειας και στα συναισθήματα των γονέων.

Παγκόσμια μελέτη υγείας και λειτουργικότητας σε περιόδους μεταδοτικών λοιμώξεων διεξάγεται από χτες, διαδικτυακά, με στόχο να αξιολογηθεί ο αντίκτυπος της πανδημίας Covid-19 και των μέτρων καραντίνας στη σωματική και ψυχική υγεία του γενικού πληθυσμού, αλλά και των εργαζομένων στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Σκοπός της παρούσας έρευνας είναι να εξετάσει τις επιπτώσεις της κοινωνικής και σωματικής αποστασιοποίησης, καθώς και των συνθηκών περιορισμού στην αντίληψη του χρόνου.

Στο πλαίσιο εκπόνησης της πτυχιακής μου εργασίας ως φοιτήτρια του τμήματος Ψυχολογίας του ΕΚΠΑ, διεξάγω έρευνα με σκοπό τη μελέτη των σχέσεων ανάμεσα τη διαπροσωπική ενσυνειδητότητα, την ποιότητα της φιλίας και την προβληματική χρήση του διαδικτύου σε άτομα ηλικίας 18 - 30 ετών.

O νέος κορωνοϊός Covid-19 έχει αλλάξει εδώ και εβδομάδες σε πολλά επίπεδα την καθημερινότητα μας. Η πανδημία που έχει προκαλέσει δε συνιστά μόνο πρόκληση για τα συστήματα υγείας, αλλά και δοκιμασία για καθένα μας ξεχωριστά λόγω των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν και της διάχυτης ανησυχίας για τις υγειονομικές, οικονομικές και κοινωνικές συνέπειες της νέας πραγματικότητας.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ