Ενότητα με προσκλήσεις για συμμετοχή σε έρευνες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές. Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας!

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 200 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν. Είναι αυτονόητο πως κείμενα που περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.

Τα παρακάτω τρία ερωτηματολόγια θα χρησιμοποιηθούν για μία ποσοτική έρευνα σχετικά με το πως η συναισθηματική νοημοσύνη επηρεάζει την αυτο-αποτελεσματικότητα, πως η ενσυναίσθηση επηρεάζει την αυτο-αποτελεσματικότητα, αν η συναισθηματική νοημοσύνη επηρεάζει την ενσυναίσθηση. Και τέλος αν το γένος του ψυχοθεραπευτή παίζει κάποιον σημαντικό ρόλο.

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για τις ξένες γλώσσες και τις εκτελεστικές λειτουργίες, στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας δύο φοιτητριών του τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα με ανώνυμο ερωτηματολόγιο για το επάγγελμα του Ψυχολόγου. Ευκαιρία να ληφθεί υπόψη η εμπειρία και η άποψή σας για τα θέματα του Ψυχολόγου και των υπηρεσιών του.

Το ερωτηματολόγιο αυτό έχει συνταχθεί από την Μαγδαληνή Ζουμπουρλή με επόπτρια την κ. Μαρία Κεφαλοπούλου. Σκοπό έχει να διερευνήσει παράγοντες που σχετίζονται με την κακοποίηση των γυναικών από τους συντρόφους τους.

Με ποιο τρόπο αισθάνεστε σημαντικός/η στις ρομαντικές σας σχέσεις;

Αν είστε ενήλικας, από 25 μέχρι 35 ετών και βρίσκεστε αυτό το χρονικό διάστημα σε σχέση, καλείστε να συμμετάσχετε στην ερευνητική μελέτη που διεξάγεται από την Ελένη Έλληνα, μεταπτυχιακή φοιτήτρια Κλινικής Ψυχολογίας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Η παρούσα έρευνα πραγματοποιείται στα πλαίσια διπλωματικής εργασίας στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών: "Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία" του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και αποσκοπεί στη διερεύνηση και τη μελέτη της σχέσης της αυτο-συμπόνιας και της ψυχικής ανθεκτικότητας με την επαγγελματική ποιότητα ζωής σε επαγγελματίες υγείας.

Είμαστε δύο φοιτήτριες του τμήματος ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σκοπεύουμε να αναλάβουμε μία πτυχιακή εργασία, η οποία θα αφορά τη βία και τις επιπτώσεις της (αυτοτραυματισμός, απόπειρα αυτοκτονίας), καθώς και την αντιμετώπισή τους από την οικογένεια.

Πρόκειται για μία έρευνα για τις συνθήκες εργασίας των επαγγελματιών ψυχικής υγείας, την οποία διεξάγει το Εργαστήριο Ποιότητας Ζωής του ΤΕΙ Κρήτης, με επιστημονικά υπεύθυνη την κ. Αργυρούλα Καλαϊτζάκη, Επικ. Καθηγήτρια Κλινικής Ψυχολογίας και διευθύντρια του εργαστηρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :