Ενότητα με προσκλήσεις για συμμετοχή σε έρευνες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές. Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας!

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν. Είναι αυτονόητο πως κείμενα που περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.

Η παρούσα έρευνα διεξάγεται από τον Ιωάννη Φρατζέσκο στο πλαίσιο πραγματοποίησης της προπτυχιακού επιπέδου διπλωματικής του εργασίας στο Τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Στην παρούσα μελέτη γίνεται διενεργείται η διαδικασία της στάθμισης του ερωτηματολογίου hsp (highly sensitive person), το οποίο αποτελεί ένα ψυχομετρικό εργαλείο σχεδιασμένο από τους Aron & Aron, για τη μέτρηση του χαρακτηριστικού της ευαισθησίας στην αισθητηριακή επεξεργασία (Sensory Processing Sensitivity).

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για την επίδραση της νόσησης με SARS-COVID2 στην απόδοση ελέγχου σε άτομα με αγοραφοβική συμπτωματολογία στο γενικό πληθυσμό.

Εκ μέρους της ομάδας έργου STOP, θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε να συμμετάσχετε στο ερωτηματολόγιο του STOP που επιχειρεί να καταγράψει παράγοντες που συμβάλλουν στην παιδική παχυσαρκία και στοχεύει στην εφαρμογή εναλλακτικών προσεγγίσεων και πολιτικών για την αντιμετώπιση του προβλήματος.

Μια διαδικτυακή διεθνής έρευνα: Ψυχοκοινωνική άνθηση, ψυχολογική δυσφορία και εσωτερικευμένο στίγμα σε γονείς ενηλίκων παιδιών, που έχουν διαγνωστεί με σχιζοφρένεια. Αυτή είναι μια έρευνα της Λουκία Δημητρίου που φοιτά στο Πανεπιστήμιο του Bolton, ολοκληρώνοντας τη διπλωματική εργασία υπό την επίβλεψη του καθηγητή Jerome Carson.

Το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί αποτελεί μέρος της μεταπτυχιακής διατριβής που εκπονεί η κυρία Νικόλτσιου Παναγιώτα στα πλαίσια της φοίτησής της στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία» του Παιδαγωγικού Τμήματος Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με Επιβλέπουσα την Καθηγήτρια και Ψυχολόγο Κουνενού Καλλιόπη.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ