Ενότητα με προσκλήσεις για συμμετοχή σε έρευνες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές. Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας!

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν. Είναι αυτονόητο πως κείμενα που περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα για την επιρροή των Μ.Μ.Ε στην κοινή γνώμη σχετικά με το Έγκλημα και την καταδίκη.

Σας προσκαλούμε να συμμετέχετε στην έρευνα με θέμα: H επίδραση του άγχους και της ηλικίας στην εξουθένωση μεταξύ νέων και μεγαλύτερων ενηλικών.

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα με θέμα: εξέταση της σχέσης μεταξύ θυματοποίησης της παιδικής ηλικίας και των διατροφικών διαταραχών ή συμπεριφορών, σε αναδυόμενους (νεαρούς) ενήλικες.

Πρόσκληση συμμετοχής σε μεταπτυχιακή έρευνα με θέμα: Παιδιά γονιών με ψυχική ασθένεια: Οι επιπτώσεις στην ενήλικη ζωή

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα με θέμα: Εικόνα γυναικείου σώματος, ΜΜΕ και κοινωνία. Στο τέλος του κειμένου, θα βρείτε τον σχετικό σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στο ερωτηματολόγιο που χρειάζεται να συμπληρώσετε. 

Πρόσκληση συμμετοχής σε έρευνα με θέμα: Χρήση ουσιών και εθνικότητα: Στάσεις και αντιλήψεις. Στο τέλος του κειμένου, θα βρείτε τον σχετικό σύνδεσμο που θα σας οδηγήσει στο ερωτηματολόγιο που χρειάζεται να συμπληρώσετε. 

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ