Ενότητα με προσκλήσεις για συμμετοχή σε έρευνες, διπλωματικές εργασίες, διδακτορικές διατριβές. Η Πύλη Ψυχολογίας - Psychology.gr, έχει ένα σταθερό ενδιαφέρον να υποστηρίζει τις έρευνες φοιτητών ψυχολογίας και ειδικών ψυχικής υγείας. Στείλτε πληροφορίες για την έρευνα που διοργανώνετε, στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. προκειμένου να προχωρήσουμε σε δημοσίευση στην Πύλη μας!

Το κείμενο σας πρέπει να είναι σαφές και περιεκτικό, να περιλαμβάνει τουλάχιστον 300 λέξεις και να εξηγεί ποιος διοργανώνει την έρευνα, ποιος είναι ο σκοπός της έρευνας, ποιοι μπορούν να συμμετέχουν. Είναι αυτονόητο πως κείμενα που περιέχουν διαφημιστικό περιεχόμενο, δεν θα δημοσιεύονται.

Η σύγχρονη έρευνα όλο και περισσότερο ασχολείται με την αναγνώριση ,ταξινόμηση και επίδραση των διαπροσωπικών σχέσεων στην ποιότητα ζωής και Υγεία του ατόμου.

Η παρακάτω έρευνα γίνεται για την ολοκλήρωση του πτυχίου μου MSc in Health and Clinical Psychological Studies από το Birkbeck University of London και πραγματοποιείται ύστερα από έγκριση του πανεπιστημίου και του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society, 2020).

Η έρευνα σχετίζεται με την γονεϊκής σχέσης πατέρα-γιου και την επίδραση αυτής στα επίπεδα άγχους, στην ύπαρξη αυτόματων αρνητικών σκέψεων και στο άγχος του φύλλου στους ενήλικες άνδρες. Για την πραγματοποίηση της έρευνα χρειάζονται 132 ενήλικες άνδρες.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε σε αυτήν τη σύντομη έρευνα, διάρκειας περίπου 10 λεπτών, σχετικά με τις προσωπικές σας εμπειρίες και την ψυχολογική σας κατάσταση κατά την διάρκεια της πανδημίας Covid-19.

Η παρούσα μελέτη διεξάγεται στο πλαίσιο εκπόνησης διπλωματικής εργασίας του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών Σχολικής Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η έρευνα στοχεύει να διερευνήσει τις πιθανές κοινωνικο-ψυχολογικές επιδράσεις του νέου κορωνοϊού (COVID-19) στους κατοίκους της Ελλάδας.

Το Εργαστήριο Κινητικής Συμπεριφοράς και Αθλητικής Ψυχολογίας του ΤΕΦΑΑ-ΕΚΠΑ, ενώνει τις δυνάμεις των συναδέλφων από άλλα Πανεπιστήμια της Ευρώπης για την ανίχνευση και καταγραφή των επιδράσεων που η τρέχουσα κατάσταση δημιουργεί στην καθημερινότητα μιας οικογένειας και στα συναισθήματα των γονέων.

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ