Συναντηθήκαμε διαδικτυακά με την Οργανωσιακή Σύμβουλο και Επιστημονική συνεργάτιδα, Μαίρη Παναγοπούλου, για μια συνέντευξη σχετικά με την επαγγελματική συμβουλευτική.

Συναντηθήκαμε διαδικτυακά, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο-Κυπραίο και μιλήσαμε για το νέο του βιβλίο με τίτλο Κάνε το υποσυνείδητο σου να δουλεύει για εσένα.

Με τον Δημήτρη Γεωργαντά, συναντηθήκαμε διαδικτυακά και με αφορμή το σεμινάριο του με τίτλο: Πως να εκπληρώνουμε τα σημαντικά πράγματα της ζωής μας και να διαχειριζόμαστε τα επείγοντα, μιλήσαμε για τη διαχείριση του χρόνου και την αναβλητικότητα, ζητήματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους.

Στα πλαίσια του NLP Conference 2022 το οποίο είναι αφιερωμένο στην Εκπαίδευση και στην Οικογένεια, συναντηθήκαμε διαδικτυακά με την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, την διευθύντρια της nlpgreece®, η οποία στη συνέντευξη που παράχωρησε στο PSYCHOLOGY.GR δίνει απαντήσεις στις ερωτήσεις που της θέσαμε αναφορικά με τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό και το επερχόμενο συνέδριο. 

Το Ένας κόκκος ρύζι είναι μια συλλογή από 12 μικρές ιστορίες. Αφορούν τον έρωτα, τις σχέσεις των ανθρώπων, τις αναμνήσεις τους, την υπαρξιακή αγωνία τους. Γραμμένες με γρήγορο, λιτό τρόπο, διατρέχουν το διάστημα ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, το σοβαρό και το αστείο, ανάμεσα στο πριν, στο μετά, στο τώρα.

Ο Δημήτρης Φλαμούρης, συγγραφέας του βιβλίου "Το παράδοξο μονοπάτι προς το νόημα της ζωής" έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στο PSYCHOLOGY.GR, απαντώντας σε 9 ερωτήματα μας.

google news iconΤο Psychology.gr είναι εγκεκριμένος εκδότης στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Psychology.gr - Google News

Αυτοβοήθεια: Βασικά Άρθρα

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ