Στα πλαίσια της ενότητας μας "Συνεντεύξεις Ειδικών Ψυχικής Υγείας" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε τον Επιστημονικό Συνεργάτη, Θεόδωρο Γκαντίνα, αριστούχο πανεπιστημιακού τίτλου εφαρμοσμένης ψυχολογίας καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου της φιλοσοφίας της επιστήμης. Ο κ. Γκαντίνας, μας μίλησε για τη γνωστικοσυμπεριφορική αλλά και τη ψυχοδυναμική προσέγγιση.

Παρακάτω, θα βρείτε τις ερωτήσεις που του υποβάλαμε, αλλά και τις απαντήσεις του ειδικού.

Περισσότερα...

Το 1ο ελληνόφωνο και διεθνώς Πιστοποιημένο Πρόγραμμα «Life Coaching & Ηγεσία» ηγείται σε εκπαιδευτικό επίπεδο και διδάσκει η Coach Jill Doukas και η ομάδα της που ανήκουν στο 3% των Πιστοποιημένων ΜCC Coaches παγκοσμίως.

Η Τζιλ Δούκα, MBA, PCC συγγραφέας των Παγκόσμιων Best Seller Αγάπη Τώρα και Ευ Ζην Τώρα, Life Coach, είναι βραβευμένη Business Mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση και Coach Mentor διαπιστευμένη από τη Διεθνή Ομοσπονδία Coaching.

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της ενότητας μας "Συνεντεύξεις Επιστημονικών Συνεργατών" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Επιστημονική Συνεργάτιδα, Μαρία Καμινιώτη, Εκπαιδευτικό, η οποία μας μίλησε για τη σχέση της με την ψυχολογία και την ενασχόληση της, σε επαγγελματικό επίπεδο, με τη σχολική ψυχολογία και τη συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού.

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της ενότητας μας "Συνεντεύξεις Ειδικών Ψυχικής Υγείας" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Επιστημονική Συνεργάτιδα, Αγγελική-Μαρία Μηλιαράκη, Ψυχολόγο με ειδίκευση στη Ψυχολογία της Υγείας και την Κοινωνική Ψυχολογία. Η κ. Μηλιαράκη, μας μίλησε για την ίδια, για την ατμόσφαιρα της 1ης συνεδρίας αλλά και γενικότερα για τη δουλειά της.

Περισσότερα...

Η Κατερίνα Αγγελή, Ψυχολόγος, Πιστοποιημένη θεραπεύτρια Γνωσιακής Συμπεριφορικής Προσέγγισης, μιλά στην Πύλη Ψυχολογίας  για τις κρίσεις πανικού καθώς και για το βιβλίο, "νικώ τον πανικό", το οποίο αποτελεί έναν οδηγό αντιμετώπισης του τέρατος του πανικού! 

Το βιβλίο κυκλοφόρησε πρόσφατα από τις εκδόσεις Πεδίο. Δείτε στη συνέντευξη, τι προκαλεί τις κρίσεις πανικού, πως ξεκινά η πρώτη κρίση και γιατί η συγγραφέας επέλεξε να χρησιμοποιήσει σκιτσο-ιστορίες:

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της ενότητας μας "Συνεντεύξεις Ειδικών Ψυχικής Υγείας" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Επιστημονική Συνεργάτιδα, Κωνσταντίνα Αρβανίτη, Ψυχολόγο με ειδίκευση στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία. Η κ. Αρβανίτη, μας μίλησε για τη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, για την ατμόσφαιρα της 1ης συνεδρίας αλλά και γενικότερα για τη δουλειά της.

Περισσότερα...

Η Ιωάννα Κουλαξίζη είναι Ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη και επιστημονική συνεργάτιδα της Πύλης Ψυχολογίας! Απάντησε στις ερωτήσεις μας για την συνθετική ψυχοθεραπεία αλλά και για την εμπειρία της στον συντονισμό ομάδων "Υπερήφανοι Γονείς".

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη: 

Περισσότερα...

Βρείτε Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή

Επιλέξτε θεραπευτή ανάλογα με την εξειδίκευση σε συγκεκριμένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

Μεταβείτε στον κατάλογο Ειδικών Ψ.Υγείας »

Πρώτα σε πωλήσεις βιβλία

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :