Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας, Ερωτόκριτος Κυμιωνής, μιλά για το νέο του βιβλίο, το Ημερολόγιο ενός πρίγκιπα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη στο PSYCHOLOGY.GR

Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε τον Δρ. Γιάννη Γραμματόπουλο, ψυχολόγο-ψυχοθεραπευτή, Συντονιστή Εκπαίδευσης του Τμήματος Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης (ΤΕΤΕ) του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου, στο Psychology.gr σε μια αποκλειστική συνέντευξη!

Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο PSYCHOLOGY.GR η Ολυμπία Μαρία Ποντίκη, με την οποία συζητήσαμε για τη συντροφικότητα τόσο γενικότερα όσο και για το πώς έχει επηρεαστεί την εποχή της πανδημίας.

Μια ξεχωριστά αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στο Psychology.gr η Βίκυ Χαντζή, γνωστή δημοσιογράφος, NLP Master Practitioner, Life Coach. Οι μεγάλες ανατροπές φέρνουν και μεγάλες αλλαγές στη ζωή που αν τις αξιοποιήσεις και τις δεις ως ευκαιρίες οδηγείσαι πάντα στο καλύτερο, μας καταθέτει η Βίκυ Χαντζή.

Ο ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας παραχωρώντας συνέντευξη στo Psychology.gr και τη Χρύσα Πράντζαλου μας μίλησε για το νέο του βιβλίο και πώς αυτό γεννήθηκε. Η γαλήνη είναι μια εσωτερική υπόθεση που πάει χέρι - χέρι με την επαφή μας με τη φύση, όπως προκύπτει από τη βαθιά σύνδεση που αποκαλύπτεται να έχει ο Κώστας Κρομμύδας μαζί της. Το νέο του βιβλίο «Εβόρα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα.

Φιλοξενούμε σε μια αποκλειστική συνέντευξη τον owner & CEO της εταιρείας ISON Psychometrica, η οποία είναι πρωτοπόρος στην ανάπτυξη ψυχομετρικών τεστ. Ο κύριος Σταθόπουλος, μιλώντας στο Psychology.gr και στη Χρύσα Πράντζαλουμας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα την ISON Psychometrica και να καταλάβουμε τι είναι αυτό που την καθιστά ξεχωριστή και φυσικά μας μίλησε για το διάσημο τεστ MMPI-2, τα δικαιώματα χορήγησης ψυχομετρικών τεστ καθώς και πολλά άλλα.

google news iconΤο Psychology.gr είναι εγκεκριμένος εκδότης στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Psychology.gr - Google News

Αυτοβοήθεια: Βασικά Άρθρα

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ