Αποκλειστική συνέντευξη παραχώρησε στο Psychology.gr ο Πάνος Ασημάκης, ιδρυτής του κέντρου εκπαίδευσης ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής: Athens Synthesis Centre. Στη σύνέντευξή του μας μίλησε για τις διαπροσωπικές σχέσεις, την ψυχοθεραπευτική αλλαγή, τη διαχείριση κρίσεων, αλλά και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της συνθετικής ψυχοθεραπείας. Επιπλέον, ανακοίνωσε μια έκπληξη για τους αναγνώστες που αποκαλύπτεται στο τέλος της συνέντευξης!

Θέλω-Πιστεύω-Μπορώ, Tα 3 κλειδιά της ζωής, με συγγραφέα την Εύη Ξυραφά, είναι το νέο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα. Η Εύη Ξυραφά, μας μίλησε για τις σχέσεις, τη σημασία της αυτοπεποίθησης στη ζωή, την αισιοδοξία, τα όνειρα και βέβαια.... για το νέο βιβλίο της! 

Για την ψυχική υγεία, το κοινωνικό στίγμα και την ανάγκη ευαισθητοποίησης απέναντι στις ψυχικές διαταραχές, μας μίλησε ο Νίκος Δοϊρανλής, Ψυχοθεραπευτής και Επιστημονικός Υπεύθυνος της Πύλης Ψυχολογίας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ψυχικής υγείας.

«10 άρθρα σε 1», είπε χιουμοριστικά όταν ολοκληρώθηκε η συνέντευξη που μας παραχώρησε ο κος Λεβέντης στο Psychology.gr και τη Χρύσα Πράντζαλου. Πράγματι ο κος Άγγελος Λεβέντης, Ψυχοθεραπευτής και Επιστημονικός Συνεργάτης της Πύλης Ψυχολογίας Psychology.gr απαντάει με ειλικρίνεια, ευθύτητα και βαθύ νόημα στις ερωτήσεις που του θέσαμε. Ας τον ακούσουμε…

Αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην Πύλη Ψυχολογίας και στη Χρύσα Πράντζαλου, ο Ευάγγελος Ζουμπανέας, διατολόγος, διατροφολόγος και ιδρυτής του Ελληνικού Κέντρου Εκπαίδευσης και Αντιμετώπισης Διατροφικών Διαταραχών, ΚΕΑΔΔ. 

H Πύλη Ψυχολογίας συναντήθηκε με τον Γιώργο Κλεφτάρα, επιστημονικό υπεύθυνο του εκπαιδευτικού προγράμματος «Αλυπίας Τέχνη - Εκπαίδευση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία». Μέσα από την ενδιαφέρουσα συζητήσή μας, ο κύριος Γ.Κλεφτάρας μας είπε όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα: Αλυπίας Τέχνη - Εκπαίδευση στη Συνθετική Ψυχοθεραπεία.

google news iconΗ Πύλη Ψυχολογίας είναι εγκεκριμένος εκδότης (Publisher) στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Πύλη Ψυχολογίας - Google News

Αυτοβοήθεια: Βασικά Άρθρα

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ