Στα πλαίσια της ενότητας μας "Συνεντεύξεις Ειδικών Ψυχικής Υγείας" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Επιστημονική Συνεργάτιδα, Κωνσταντίνα Αρβανίτη, Ψυχολόγο με ειδίκευση στη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία. Η κ. Αρβανίτη, μας μίλησε για τη γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία, για την ατμόσφαιρα της 1ης συνεδρίας αλλά και γενικότερα για τη δουλειά της.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη με την Ψυχολόγο, Κωνσταντίνα Αρβανίτη

Η Ιωάννα Κουλαξίζη είναι Ψυχολόγος στη Θεσσαλονίκη και επιστημονική συνεργάτιδα της Πύλης Ψυχολογίας! Απάντησε στις ερωτήσεις μας για την συνθετική ψυχοθεραπεία αλλά και για την εμπειρία της στον συντονισμό ομάδων "Υπερήφανοι Γονείς".

Διαβάστε αναλυτικά τη συνέντευξη: 

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη με την Ψυχολόγο, Ιωάννα Κουλαξίζη

Στα πλαίσια της ενότητας μας "Συνεντεύξεις Ειδικών Ψυχικής Υγείας" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε το νέο συνεργάτη της Πύλης μας, Νίκο Μοσχόπουλο, Ψυχίατρο - Ψυχοθεραπευτή, ο οποίος απάντησε στις ερωτήσεις μας σχετικά με την TherapyToday που αποτελεί μια νέα υπηρεσία, απομακρυσμένης (Online) ψυχοθεραπείας, χαμηλού κόστος.

Παρακάτω, θα βρείτε τις ερωτήσεις που του υποβάλαμε, αλλά και τις απαντήσεις του ειδικού.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη με το Νίκο Μοσχόπουλο, ψυχίατρο – ψυχαναλυτή, συνιδρυτή της TherapyToday.gr

Στα πλαίσια της ενότητάς μας "Συνεντεύξεις Ειδικών Ψυχικής Υγείας" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την Ειδικό Ψυχικής Υγείας, Στρατάκου Γεωργία, που μας χάρισε λίγα λόγια σχετικά με εκείνη και το έργο της. Παρακάτω, θα βρείτε τις ερωτήσεις που της υποβάλαμε, αλλά και τις απαντήσεις της ειδικού.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη με την Ειδικό Ψυχικής Υγείας, Στρατάκου Γεωργία

Επικοινωνήσαμε με τη νέα συνεργάτιδα του E-Psychology, την Ψυχολόγο, Μαρία Πλεύρη και μιλήσαμε μαζί της για την διαδρομή της στη Νευροψυχολογία και την Ψυχοθεραπεία, για την ατμόσφαιρα των ψυχοθεραπευτικών συνεδριών και την ψυχοθεραπευτική διαδικασία.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη με την Κλινική Νευροψυχολόγο, Πλεύρη Μαρία

Στα πλαίσια της ενότητάς μας "Συνεντεύξεις Ειδικών Ψυχικής Υγείας" έχουμε την χαρά να σας παραθέσουμε λίγα λόγια για την Ειδικό Ψυχικής Υγείας, Βαϊζίδου Χριστίνα, που μας χάρισε σχετικά με εκείνη και το έργο της. Παρακάτω, θα βρείτε τις ερωτήσεις που της υποβάλαμε, αλλά και τις απαντήσεις της ειδικού. 

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη από την Ειδικό Ψυχικής Υγείας, Βαϊζίδου Χριστίνα

tzanopoulouΟνομάζομαι Τζανοπούλου Κατερίνα, μένω στον όμορφο Άγιο Νικόλαο Κρήτης  και είμαι παντρεμένη με 2 υπέροχα αγόρια στην ηλικία των 9 και 7.Από τις πιο αγαπημένες μου ασχολίες είναι να πηγαίνω για ποδηλασία με τα παιδιά μου και να κάνουμε διάφορες δραστηριότητες στην εξοχή. Αγαπώ πολύ τα βιβλία,  και τον χορό.
Η σχέση μου με την ψυχολογία ξεκίνησε από την εφηβεία, μιας και η ενσυναίσθηση ήταν κάτι που με χαρακτήριζε στις διαπροσωπικές μου σχέσεις.

Τι ψυχοθεραπευτική προσέγγιση ακολουθείτε στη δουλειά σας? Μιλήστε μας λίγο γι αυτή την προσέγγιση.

Όταν τελείωσα το πτυχίο μου στην ψυχολογία, με προβλημάτισε αρκετά ποια κατεύθυνση θα έπρεπε να ακολουθήσω και ποια προσέγγιση θα ήταν η καλύτερη για τα δεδομένα της Ελλάδας.

Διαβάστε περισσότερα: Συνέντευξη με την Ψυχολόγο Τζανοπούλου Κατερίνα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :