Συναντηθήκαμε (διαδικτυακά) με τον Άκη Αγγελάκη, συγγραφέα, Business και Life Coach. Μιλήσαμε για τη διαδρομή του αλλά κυρίως για το νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, Qualified Business and Life Mentor που ξεκινάει σύντομα.

Η Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, Founder της nlpgreece®, με εξειδίκευση σε Ψυχολογία και Neuro-Linguistics, Master of Social Science, καθώς και Ph.D σε Human Resource Development, έχοντας πολυετή πείρα στην εφαρμογή του συστήματος Νευρο-Γλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), σε διαδικτυακή συνέντευξη στο PSYCHOLOGY.GR, έδωσε απαντήσεις σχετικά με το σύστημα NLP και τις εξειδικεύσεις που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα.

Συναντηθήκαμε διαδικτυακά, με τον Ψυχολόγο, Συστημικό - Οικογενειακό Ψυχοθεραπευτή, Δημήτρη Καστριώτη, για μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη! Ακολουθούν οι απαντήσεις του κ.Καστριώτη, για την συστημική σκέψη, τις ιδιαιτερότητες της συστημικής θεραπείας, το διαγενεακό τραύμα, τα δυσλειτουργικά μοτίβα επικοινωνίας αλλά και το νέο ασύγχρονο σεμινάριο του για τη συστημκή θεραπεία που μπορείτε να βρείτε στο Psyversity, την πλατφόρμα εκπαίδευσης για την ψυχολογία και την ψυχοθεραπεία.

Συναντηθήκαμε διαδικτυακά με την Οργανωσιακή Σύμβουλο και Επιστημονική συνεργάτιδα, Μαίρη Παναγοπούλου, για μια συνέντευξη σχετικά με την επαγγελματική συμβουλευτική.

Συναντηθήκαμε διαδικτυακά, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο-Κυπραίο και μιλήσαμε για το νέο του βιβλίο με τίτλο Κάνε το υποσυνείδητο σου να δουλεύει για εσένα.

Με τον Δημήτρη Γεωργαντά, συναντηθήκαμε διαδικτυακά και με αφορμή το σεμινάριο του με τίτλο: Πως να εκπληρώνουμε τα σημαντικά πράγματα της ζωής μας και να διαχειριζόμαστε τα επείγοντα, μιλήσαμε για τη διαχείριση του χρόνου και την αναβλητικότητα, ζητήματα που ταλαιπωρούν πολλούς ανθρώπους.

Στα πλαίσια του NLP Conference 2022 το οποίο είναι αφιερωμένο στην Εκπαίδευση και στην Οικογένεια, συναντηθήκαμε διαδικτυακά με την Αλεξάνδρα Ευθυμιάδου, την διευθύντρια της nlpgreece®, η οποία στη συνέντευξη που παράχωρησε στο PSYCHOLOGY.GR δίνει απαντήσεις στις ερωτήσεις που της θέσαμε αναφορικά με τον νευρογλωσσικό προγραμματισμό και το επερχόμενο συνέδριο. 

Το Ένας κόκκος ρύζι είναι μια συλλογή από 12 μικρές ιστορίες. Αφορούν τον έρωτα, τις σχέσεις των ανθρώπων, τις αναμνήσεις τους, την υπαρξιακή αγωνία τους. Γραμμένες με γρήγορο, λιτό τρόπο, διατρέχουν το διάστημα ανάμεσα στο πραγματικό και το φανταστικό, το σοβαρό και το αστείο, ανάμεσα στο πριν, στο μετά, στο τώρα.

google news iconΤο Psychology.gr είναι εγκεκριμένος εκδότης στην υπηρεσία Google News. Ακολουθήστε μας για να έχετε πρόσβαση στην αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση για έρευνες ψυχολογίας και θέματα ψυχικής υγείας: Psychology.gr - Google News

Αυτοβοήθεια: Βασικά Άρθρα

Οι ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΚΤΗ