Με αφορμή το επερχόμενο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για την Ψυχοεκπαίδευση και Συμπεριφορική Θεραπεία Οικογένειας, η Μαρίνα Οικονόμου, Καθηγήτρια Ψυχιατρικής Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής ΕΚΠΑ, απαντάει στα ερωτήματα που θέσαμε για την ψυχοεκπαίδευση και τις θεραπευτικές της αρχές

Περισσότερα...

Ο κ. Κώστας Γκαρέλης, υπεύθυνος του Κέντρου Έρευνας Συμπεριφορών Εθισμού: Απεξάρτηση απαντάει στα ερωτήματα που θέσαμε για το πρόβλημα του εθισμού και για την αποτελεσματικότητα της θεραπευτικής διαδικασίας του κέντρου.

Περισσότερα...

Στα πλαίσια της ενότητας μας "Συνεντεύξεις Ειδικών Ψυχικής Υγείας" έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε την επιστημονική συνεργάτιδα, Ιωάννα Κατσιμίγα, σύμβουλο ψυχικής υγείας με εξειδίκευση στη διαχείριση χωρισμού - διαζυγίου. Η κ. Κατσιμίγα, μας μίλησε για τη μέθοδο life coaching. Παρακάτω, θα βρείτε τις ερωτήσεις που της υποβάλαμε, αλλά και τις απαντήσεις της ειδικού.

Περισσότερα...

Με αφορμή το επερχόμενο μετεκπαιδευτικό σεμινάριο για την  Έγκαιρη Παρέμβαση στην Ψύχωση, ο ακαδημαϊκός υπεύθυνος, Νίκος Στεφανής, Καθηγητής Ψυχιατρικής Α’ Πανεπιστημιακής Κλινικής ΕΚΠΑ και Αναπληρωτής Διευθυντής ΕΠΙΨΥ, απαντάει στα ερωτήματα που θέσαμε για την ψύχωση, τα στατιστικά δεδομένα στην Ελλάδα αλλά και τις δυνατότητες αποτελεσματικών παρεμβάσεων: 

Περισσότερα...

Ο κ. Γιάννης Γραμματόπουλος, Ψυχολόγος, Ψυχοθεραπευτής και Συντονιστής εκπαίδευσης του Τμήματος Επιστημονικής Τεκμηρίωσης και Εκπαίδευσης (ΤΕΤΕ) του Κέντρου Παιδιού και Εφήβου απαντάει στα ερωτήματα που θέσαμε για το τμήμα επιστημονικής τεκμηρίωσης καθώς και για τα εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια που προσφέρονται από το κέντρο παιδιού και εφήβου.

Περισσότερα...
Όλα τα περιεχόμενα της Πύλης Ψυχολογίας - Psychology.gr προστατεύονται από την DMCA. Η αναδημοσίευση περιεχομένου είναι αποδεκτή, μόνο εφόσον τηρούνται όλοι ανεξαιρέτως οι παρακάτω κανόνες. Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση η Πύλη Ψυχολογίας θα προχωράει σε καταγγελία DMCA, χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Διαβάστε προσεκτικά το σχετικό πλαίσιο: ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ DMCA.com Protection Status

Βρείτε Ψυχολόγο-Ψυχοθεραπευτή

Επιλέξτε θεραπευτή ανάλογα με την εξειδίκευση σε συγκεκριμένη ψυχοθεραπευτική προσέγγιση.

Μεταβείτε στον κατάλογο Ειδικών Ψ.Υγείας »

Εγγραφείτε στο Newsletter μας!

* απαιτούμενα πεδία
Ενδιαφέροντα * :